Βασιλακόπουλος: Ο γιατρός στην Κέρκυρα εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση


Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε για τον γιατρό που υποστήριξε πως υπέστη παράλυση των άκρων του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως πίσω από το συμβάν δεν κρύβεται κάποια παρενέργεια του εμβολίου αλλά η επιλογή του συναδέλφου του να επιτρέψει τον εμβολιασμό πολιτών, που σε αυτή τη φάση δεν αποτελούν προτεραιότητα.

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τη θέση του, ενώ διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Και συνέχισε:

«Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του κόπηκαν τα πόδια. Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Ο ίδιος είπε ότι και στην περίπτωση της νοσηλεύτριας δεν υπήρχε κανένα σύνδρομο Guillain-Barré και ήδη η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Γιατρός: Δεν θέλω να φοβηθεί ο κόσμος

Ο 53χρονος μίλησε στην εκπομπή ΤLife της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha και ανέφερε τα εξής: «Έχω περάσει μια μεγάλη ταλαιπωρία. Το έκανα χθες 9 πάρα τέταρτο, έφυγα στις 9μιση και μετά δεν ήμουν καλά, είχα μυαλγίες, πόνους. Το πρωί δεν μπορούσα. Είχα μια κακουχία, σαν να είχα μια βαριά γρίπη. Τα πόδια μου είχαν παραλύσει και με μετέφεραν στο νοσοκομείο. Δεν γίνεται να σταθώ όρθιος, ελπίζω ότι γρήγορα θα φτιάξουν. Είχα μεγάλη περιπέτεια. Αίσθηση έχω των ποδιών, να κινηθώ δεν μπορώ, δεν μπορώ να σηκωθώ, δεν γίνεται, δεν έχω δύναμη. Από τη μέση και πάνω είμαι μια χαρά. Εύχομαι υγεία μόνο. Δεν περίμενα αυτό το πράγμα.

Δεν θέλω να φοβηθεί ο κόσμος. Προτρέπω τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, τα πιστεύω τα εμβόλια, μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ανοσία. Και ένα φάρμακο μπορεί να έχει παρενέργειες. Άλλωστε αυτά τα περιστατικά είναι ένα, δύο. Όλα τα εμβόλια κάνουν κάποιες επιπλοκές. Ξαφνικά βλέπω να καταρρέω, πρέπει να έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε τη ζωή μας, τόσα έχουμε περάσει στη ζωή, τι να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.