#Μαγειρεύουμε_στο_σπίτι: Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα και λουκάνικο


Ο executive chef Παναγιώτης Μουτσόπουλος, μας προτείνει γευστικές υγιεινές συνταγές.
Μαυρομάτικα φασόλια με σέσκουλα και λουκάνικο

Αυτό το σαλατοφαγητό είναι νόστιμο και χορταστικό. Το λουκάνικο κάνει τη διαφορά καθώς ανανεώνει και εμπλουτίζει τη γεύση των φασολιών.

Υλικά για τα 4 άτομα
500γρ. φασόλια μαυρομάτικα
60ml. ελαιόλαδο
1κ. σέσκουλα καθαρισμένα και χοντροκομμένα
1 σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πράσο, το λευκό μέρος, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
1,5l. Ζωμός λαχανικών (1 κύβος λαχανικών)
400γρ. λουκάνικο με πράσο και πορτοκάλι
120ml. ελαιόλαδο
½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φύλλο δάφνης
5γρ. αλάτι
3γρ. πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.