#Μένουμε_στο_σπίτι_Μαγειρεύουμε_στο_σπίτι: Πατατοκροκέτες με Μετσοβόνε, απάκι και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης


Ο executive chef Παναγιώτης Μουτσόπουλος, μας προτείνει γευστικές υγιεινές συνταγές.
Πατατοκροκέτες με Μετσοβόνε, απάκι και σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης

Γεύση Ελλάδας έχει η πατατοκροκέτα μας!
Απάκι από την Κρήτη, τυρί μετσοβόνε από το Μέτσοβο και πιπεριά από τη Φλώρινα δένουν με την πατάτα σε ένα τραγανό και πεντανόστιμο αποτέλεσμα και χαϊδεύουν τον ουρανίσκο μας!

Το Μετσοβόνε είναι ημίσκληρο, καπνιστό τυρί που προέρχεται από το Μέτσοβο, απ' όπου πήρε και το όνομά του. Είναι πεντανόστιμο και η φήμη του κυκλοφορεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το απάκι, είναι από τα πιο εκλεκτά αλλαντικά, είναι νόστιμο, αρωματικό και απολαυστικό. Με τη χαρακτηριστική καπνιστή γεύση έχει κερδίσει τις καρδιές και τους ουρανίσκους μας.

Η πιπεριά Φλωρίνης είναι η ποικιλία κόκκινης πιπεριάς η οποία καλλιεργείται στη Μακεδονία. Είναι παχύσαρκη με γλυκιά γεύση.

Δείτε τη συνταγή ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.