Πάτρα: Κορονοπάρτι με 200 άτομα και παρέμβαση της Αστυνομίας. Πηδούσαν από τα παράθυρα


Η ΕΛΑΣ επιβεβαίωσε το πάρτι στην οδό Γεωργίου Γεννηματά στην Πάτρα, αφού αρχικά το είχε διαψεύσει.
Η παραδοχή ήρθε αφού τα βίντεο με το ξέφρενο πάρτι είχαν κατακλύσει τα social media και απασχολούν τα ΜΜΕ της περιοχής.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η ΕΛΑΣ δηλώνει τώρα όχι μόνο ότι ειδοποιήθηκαν για το πάρτι αλλά και ότι πήγαν στο σημείο χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους νεαρούς, τους οποίους ωστόσο είδαν να φεύγουν!

Ενώ λοιπόν στην αρχή από την ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν στο thebest.gr ότι «η τοπική αστυνομία δεν έλαβε καμία καταγγελία για κορονοπάρτι ούτε καταγράφηκε να διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινών περιπολίων και ελέγχων, από αστυνομικούς, να γίνεται κάποιο πάρτι», και στη συνέχεια ότι «υπήρξε σήμα για συγκεντρωμένα άτομα στην οδό Δημοκρατίας (βρίσκεται πολύ κοντά και διασταυρώνεται με την οδό Γεννηματά), αλλά οι αστυνομικοί πήγαν και δεν εντόπισαν εκεί τίποτα. Είδαν όμως να απομακρύνονται νεαροί από την οδό Γεννηματά!».

Θυμίζουμε ότι σε λεζάντες των σχετικών αναρτήσεων οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι”με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό, ενώ σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει… “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες, τα βίντεο και οι μαρτυρίες είναι δεκάδες, χαρακτηριστικά αναφέρει στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας ότι πηδούσαν από τα παράθυρα οι συμμετέχοντες, ενώ η καθυστερημένη παραδοχή της αστυνομίας ότι έφτασε δίπλα στο πάρτι, δεν το εντόπισε αλλά είδε τους νεαρούς να το σκάνε από τα χωράφια ανενόχλητοι εγείρει πολλά ερωτηματικά, τόσο για τον τρόπο ενημέρωσης των δημοσιογράφων όσο και για τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί στην αστυνομία ως προς τον τρόπο διαχείρισης τέτοιων περιστατικών. Ας μην ξεχνάμε ότι την ίδια στιγμή επιδίδονται πρόστιμα π.χ. σε καρκινοπαθείς.

πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.