Βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος ο 54χρονος από τα Σεπόλια


Η περιπέτεια του κ. Χρήστου Αναστασίου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Αναστασίου, βρίσκεται πλέον σε ασφαλές περιβάλλον.
Συγκεκριμένα, ο Αναστασίου Χρήστος, 54 ετών, την 05/03/21 εξαφανίστηκε από την περιοχή των Σεπολίων, στην Αθήνα. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,68μ και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μπλε σκούρα πλεκτή μπλούζα, μαύρο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Είχε μαζί του ένα μπλε τσαντάκι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 11/03/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, την νύχτα της 12/03/2021, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., εντόπισαν την αναζητούμενο περιπλανώμενο στην περιοχή του Αερολιμένα ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και επικοινώνησαν με την υπηρεσία SILVER ALERT. Ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς και ο κ. Αναστασίου επέστρεψε σε ασφαλές περιβάλλον!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και ΕπικοινωνίαςΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.