Σύρος: «Έκανε το εμβόλιο και κατέρρευσε λίγη ώρα μετά μπροστά στη γυναίκα του». Αγωνία για τη ζωή του


Σύμφωνα το syrospress.gr, ένας 60χρονος έκανε χθες το εμβόλιο για τον κορονοϊό, αλλά λίγο αργότερα όταν έφτασε σπίτι του κατέρρευσε και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Από εκεί διακομίστηκε με αεροσκάφος σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ο 60χρονος δεν έχει συνέλθει ακόμα. “Θα τα πούμε σε δεύτερο χρόνο γιατί ο πατέρας μου δεν έχει συνέλθει ακόμα. Έχουμε πέσει και πάνω στον Covid και εγώ είμαι μόνη μου μαζί του γιατί δεν μπορούσαμε να μείνουμε και οι δύο” ανέφερε η κόρη του, το μεσημέρι.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, του οικείου περιβάλλοντός του, σε 24 ώρες θα μπορούν με μεγαλύτερη σιγουριά να γνωρίζουν για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μιας και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος. "Σε 24 ώρες θα ξέρουμε. Στην αρχή δεν κουνούσε τίποτα, στη συνέχεια λίγο το χέρι και μιλάει σπαστά."

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 10:30 περίπου το πρωί της Παρσκευής. Ο 60χρονος έκανε το εμβόλιο και παρέμεινε σχεδόν όλο τον προβλεπόμενο χρόνο στο κέντρο. Έφυγε οδηγώντας μηχανή και πήγε στο σπίτι του, στην περιοχή Ντελαγκράτσια.

"Ευτυχώς που δεν τον έπιασε στην οδήγηση αυτό. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε. Ευτυχώς βρισκόταν εκεί η σύζυγος του και κάλεσε σε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό – ισχαιμικό κι όχι αιμορραγικό σύμφωνα με την αξονική που έγινε.

Το ισχαιμικό δημιουργείται από θρόμβους. Και το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα.", είναι τα λόγια κοντινού του προσώπου που δε δίστασε όπως είναι λογικό να συνδυάσει τα δύο γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.