Πάτρα ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσήχθησαν στην Αστυνομία τρία άτομα ως διοργανωτές του κορονοπάρτι του Σαββάτου


Αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και σύμφωνα με πληροφορίες προσαγάγουν αυτή την ώρα τρία άτομα που φέρεται να είναι υπεύθυνοι για την διοργάνωση του κορονοπάρτι στην ευρύτερη περιοχή της Οβρυάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news έχουν βρεθεί και στοιχεία όπως μπουκάλια από αλκοόλ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συλλήψεις παρά μόνο προσαγωγές.

Τον γύρο του διαδικτύου και των εθνικών μέσων ενημέρωσης κάνει η είδηση για το "κορονοπάρτι" που πραγματοποιήθηκε σε περιοχή λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Πάτρας.

Τα βίντεο, που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αποκαλυπτικά όλων όσων έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου.

Νεαροί στοιβαγμένοι στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον, διασκεδάζουν με τη μουσική στη διαπασών, το αλκοόλ να ρέει άφθονο και φυσικά χωρίς να τηρείται οποιοδήποτε μέτρο έστω και στο ελάχιστο.

Όλα αυτά στην Πάτρα και στην "κατακόκκινη" Αχαΐα, των περισσότερων από 600 κρουσμάτων της τελευταίες εβδομάδας.

Οι διοργανωτές του πάρτι φαίνεται να είχαν σκεφτεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, από εξοπλισμό για ηχητική κάλυψη, μέχρι ποτά και φωτορυθμικά.

Οι εικόνες που "ανέβηκαν" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους ίδιους τους συμμετέχοντες, είναι τουλάχιστον προκλητικές, τη στιγμή που τα νοσοκομεία της Πάτρας στην κυριολεξία ισορροπούν πάνω σε τεντωμένο σχοινί, με τον αριθμό των νοσηλευομένων να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής, αναστατωμένοι από τον θόρυβο της μουσικής και τις φωνές των συμμετεχόντων, κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία όμως όταν έφθασε στο σημείο δεν εντόπισε κάτι.

Όλα δείχνουν ότι όσοι βρίσκονταν στο ασφυκτικά γεμάτο σπίτι είχαν προλάβει να απομακρυνθούν και να σκορπιστούν στη γύρω περιοχή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.