Ιδανικοί Κύκλοι προπόνησης στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα μικρό χώρο


Επειδή η άσκηση σε ένα μικρό χώρο μπορεί να είναι περίπλοκη υπόθεση, ακολουθεί μια λίστα με προπονήσεις φιλικές σε χώρους διαμερίσματος που είναι ιδανικές ως συνιστώμενη άσκηση για να κρατηθείς σε φόρμα. Εκτός αυτού, είναι επίσης αρκετά εύκολες!
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί επειδή υπάρχει ένα νέο φαινόμενο διατήρησης της φυσικής κατάστασης στο YouTube! Το αποκαλούν Workouts Friendly Apartment και συμπυκνώνει σε τρεις λέξεις μια αναζήτηση στο Google, που ίσως έχει βρεθεί αρκετές φορές στο μυαλό σας: ασκήσεις ρουτίνας για εκτέλεση σε μικρούς χώρους.

Στην εποχή που μετατρέψαμε το σαλόνι μας σε γυμναστήριο, είναι σύνηθες να θέλουμε να βρούμε, όχι μόνο μια πλήρη προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, αλλά και μία που μπορεί να εκτελεστεί εύκολα χωρίς να εμποδίζουν τα λίγα τετραγωνικά μέτρα στο σπίτι μας. 

Εάν προσθέσουμε ότι μερικές φορές ο ρυθμός της ζωής μπορεί να μας οδηγήσει να προπονηθούμε σε ανυποψίαστες ώρες ή απλά ότι ορισμένες προπονήσεις περιλαμβάνουν άλματα που μπορούν να δοκιμάσουν την καλή σχέση μας με τους γείτονές, το άρθρο είναι ακόμα πιο βοηθητικό.

Δείτε μια επιλογή από τις πιο προπονητικές ρουτίνες στο iGynaika by Evi Visvardi.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.