Η στιγμή της εφόδου στο νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων που λειτουργούσε παράνομα - Νέο κορονοπάρτι στην Πάτρα (βίντεο)


Παρά την πανδημία του κορονοϊού και τις απαγορεύσεις που υπάρχουν ένα νυχτερινό κέντρο στη Λιοσίων αποφάσισε να μην πειθαρχήσει και να λειτουργήσει σαν να μην υπάρχει πανδημία.
Μάλιστα την στιγμή της εφόδου των ελεγκτών στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που λειτουργούσε κανονικά και μάλιστα με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα εν μέσω πανδημίας κατέγραψε ερασιτεχνικό βίντεο.

Δύο ημέρες μετά την έφοδο της Ελληνικής Αστυνομίας και κλιμακίου ελεγκτών του υπουργείου στο νυχτερινό κέντρο στην καρδιά της Αθήνας, το Οpen παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του μαγαζιού.

Δευτερόλεπτα μετά την έφοδο στο νυχτερινό κέντρο, οι περίπου 20 θαμώνες παραμένουν σαστισμένοι στις θέσεις τους, η μουσική έχει σταματήσει ενώ οι ελεγκτές «κόβουν» τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του καταστήματος παραδέχτηκε ότι το μαγαζί ήταν ανοιχτό και προέβαλε τη δικαιολογία ότι το πάρτι ήταν ιδιωτικό και ότι οι θαμώνες τηρούσαν αποστάσεις ασφαλείας.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κέντρο λειτουργούσε παράνομα μέσα στην πανδημία και είχε μπει δυο φορές λουκέτο.


Κορονοπάρτι με δεκάδες άτομα στην Πάτρα

Και σε προάστιο της Πάτρας χθες το βράδυ, η Αστυνομία έκανε έφοδο σε παράνομο αποκριάτικο πάρτυ στο οποίο βρέθηκαν να συμμετέχουν ούτε δέκα ούτε είκοσι, αλλά εκατό άτομα. Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.