ΒΙΝΤΕΟ: “Τα πήρε στο κρανίο” ο Χρυσοχοϊδης με το πάρτι στις σκάλες της Αγίου Νικολάου


Έντονο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού από την Πάτρα αυτή τη φορά το βράδυ της Κυριακής της Αποκριάς παρά το lockdown που βρίσκεται σε ισχύ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Η Πάτρα φαίνεται να «ζήλεψε» την Ξάνθη στο ξεφάντωμα κι έτσι εκατοντάδες νεαροί έστησαν υπαίθριο πάρτι στις σκάλες Αγίου Νικολάου δημιουργώντας μεγάλο συνωστισμό στο φως στο τέλος της καρναβαλικής μέρας που έμοιαζε να κυλάει χωρίς απρόοπτα.

Πρόκειται για εικόνες που, όπως αναφέρει το flamis.gr, παραπέμπουν σε ημέρες καρναβαλιού προ καραντίνας, με νέους δίχως μάσκα με ένα ποτό στο χέρι να περιφέρονται διασκεδάζοντας και παίζοντας με καπνογόνα και πυροτεχνήματα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, το υπαίθριο καρναβαλικό πάρτι δεκάδων νεαρών στο Κάστρο της Πάτρας συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα. Οι συμμετέχοντες μάλιστα ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο με βεγγαλικά και αυτοσχέδιες μουσικές που έδιναν τον ρυθμό. Οι εικόνες ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών από καταστηματάρχες της Πάτρας, αφού παραμένουν κλειστοί λόγω υγειονομικών κανόνων.



Οι εικόνες από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου έφθασαν μέχρι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας στα αθηναϊκά sites τις εικόνες που οι ίδιοι οι συμμετέχοντες στο υπαίθριο πάρτι “ανέβαζαν” στα social media. Την ώρα που καταστήματα εστίασης παραμένουν κλειστά, τα εμπορικά δεν έχουν ανοίξει, κάποιοι φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.