Απίστευτες εικόνες: Στους δρόμους οι καρναβαλιστές παρά το lockdown. Βούλιαξε το κέντρο της Ξάνθης(βίντεο)


Τεράστια εντύπωση προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Ξάνθη με πλήθος κόσμου να βρίσκεται στους δρόμους και να γιορτάζει το καρναβάλι παρά το lockdown και τα αυστηρά μέτρα που είναι σε ισχύ για την αναχαίτιση του κορονοϊού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κίνηση ήταν αυξημένη στους δρόμους από νωρίς το απόγευμα παρά το γεγονός ότι λόγω της κατάστασης δεν ήταν προγραμματισμένη καμία εκδήλωση. Δεκάδες ήταν ωστόσο οι πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και άρχισαν να χορεύουν και να ανάβουν βεγγαλικά.

Πρόκειται για μια εικόνα που θυμίζει προ-κορονοϊού εποχές, ενώ, όπως γράφει τo xanthinea.gr, δεν ήταν λίγοι οι επαγγελματίες της εστίασης της περιοχής που έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι μόνο οι ίδιοι τελικά είναι κλειστοί, σχολιάζοντας πως «μόνο στις καφετέριες κολλάει ο κορονοϊός». Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.

                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.