Νεκρή 15χρονη από κορονοϊό. Την μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα της χωρίς τις αισθήσεις της


Ένα 15χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο Παίδων Αγιά Σοφία από την μητέρα του.
Ο θάνατος του κοριτσιού από τις Φιλιππίνες έγινε γνωστός την Κυριακή (04.04.2021). Είχε μεταφερθεί στο Παίδων Αγία Σοφία πριν από μερικές μέρες, από τη μητέρα της. Πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε εμφανίσει συμπτώματα κορονοϊού. 

Όπως είπε η μητέρα του 15χρονου, το κορίτσι είχε διάρροια και εμετούς, την περασμένη Δευτέρα. Την Τετάρτη, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άρχισε να έχει πόνους στο στήθος και δύσπνοια.

Το Σάββατο (03.04.2021) αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου έφτασε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν επανήλθε. 

Μετά το θάνατο του 15χρονου κοριτσιού, οι γιατροί πήραν δείγμα για PCR και αποδείχθηκε πως ήταν θετική στον κορονοϊό. Δεν είναι γνωστό αν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα. Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην προσπάθεια ανάταξής του, μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα, αφού κανείς δεν γνώριζε ότι το παιδί είχε κορονοϊό. 

Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή. 

Σημειώνεται ότι στο Παίδων νοσηλεύονται στη μονάδα Covid άλλα 12 Παιδιά, μεταξύ των οποίων δυο νεογνά, αλλά όλων η κατάσταση είναι καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.