Συγκλονίζει πατέρας 7 παιδιών που δίνει μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο (βίντεο)


«Βρίσκομαι εδώ σε ένα θάλαμο μαζί με όλους τους ασθενείς και θέλω να κάνω αυτό το βίντεο για να δώσω δύναμη στους ανθρώπους που είναι σαν και εμένα τώρα».

Με την εξάντληση αποτυπωμένη στις εκφράσεις, στη στάση του σώματος και στον τόνο της φωνής του, ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας με τα 7 παιδιά, δίνει από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας τη μεγάλη του μάχη με τον κορονοϊό στην κλινική Covid του νοσοκομείου Γεννηματάς.

Πλέον όλα για τον ίδιο, τη γυναίκα και τα παιδιά του που επίσης νοσούν, είναι πολύ πιο δύσκολα. Όπως λέει στο live News με τα χέρια στο κεφάλι, μπρούμυτα τις περισσότερες ώρες της ημέρας, επειδή αυτό τον ανακουφίζει στην αναπνοή, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών κι ευελπιστεί πως δεν θα χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Ο κορονοϊός όπως λέει, μπήκε στη ζωή του αναπάντεχα. Παρά το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις και στις επαφές του νόσησε και αμέσως μετά κόλλησε τη σύζυγο και τα 7 παιδιά του, που παραμένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους στην Πεντέλη.

Η αγωνία όλων χτύπησε κόκκινο όταν το μικρότερο παιδί του, άρχισε να σηκώνει υψηλό πυρετό. Στον ίδιο θάλαμο μαζί με άλλους δύο ασθενείς, παίρνουν δύναμη όπως μας λέει από την εικόνα της Παναγίας που βλέπουν στον τοίχο και από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που τους παρακολουθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Δεν θα το αποφεύγαμε γιατί είμαστε μεγάλη οικογένεια αλλά το θαυμαστό είναι ότι όλοι είναι ασυμπτωματικοί και έτσι η γυναίκα μου φροντίζει όλα τα παιδιά» λέει χαρακτηριστικά.

Στόχος του μέσα από τις φωτογραφίες και αυτό το βίντεο που τράβηξε για να στείλει στο Live News είναι να δώσει δύναμη και κουράγιο, σε όλους εκείνους που αγωνίζονται για να νικήσουν τον κορονοϊό.

Με την αισιοδοξία που τον χαρακτηρίζει βλέπει φως στην άκρη του τούνελ και ευελπιστεί ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.