Αυτά είναι τα «μαϊμού» μοριακά τεστ των 10 ευρώ


Μια περίεργη υπόθεση με πλαστά μοριακά τεστ κορονοϊού ερευνούν οι Αρχές τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αλλοδαποί, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν εμφανίστηκαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας με αρνητικά μοριακά τεστ.

Οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν ως πατέρας και γιος και η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν οι δύο αλλοδαποί ξέχασαν στο ταξιδιωτικό γραφείο τα τεστ.

Οι υπάλληλοι βρήκαν το τηλέφωνο μίας μικροβιολόγου στου Ζωγράφου, η οποία υποτίθεται είχε διενεργήσει τα τεστ και την ενημέρωσαν ότι οι δύο άνδρες είχαν ξεχάσει τα τεστ και δεν μπορούσαν να τους βρουν, για να τους τα επιστρέψουν.

Η γυναίκα δήλωσε άγνοια για το γεγονός και όταν πήρε στα χέρια της τα έγγραφα, διαπίστωσε ότι ήταν πλαστά, αφού ουδέποτε οι δύο άνδρες είχαν κάνει τεστ στο εργαστήριό της.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και άλλα πλαστά πιστοποιητικά, αλλοδαπών που ήθελαν να ταξιδέψουν και προμηθεύτηκαν τα αποτελέσματα από το κέντρο της Αθήνας προς 10 ευρώ.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για το κύκλωμα

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πάνω στα έγγραφα υπήρχαν σφραγίδες και υπογραφές από συγκεκριμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, το οποίο όμως δεν γνώριζε κάτι για τα έγγραφα.

Οι αρχές ασφαλείας έχουν ζητήσει από τους αστυνομικούς και όσους 
βρίσκονται στις πύλες εισόδου της χώρας να προσέχουν πολύ όταν τέτοια έγγραφα φτάνουν στα χέρια τους.

Πηγή: Mega

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.