Συναγερμός στο λιμάνι της Ραφήνας για 70 ύποπτα κρούσματα κορονοϊού


Το Super Express κατέπλευσε στις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης, 07.07.2021, στο λιμάνι της Ραφήνας, όμως το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν έμοιαζε με κανένα άλλο.
Κι αυτό διότι με το πλοίο ταξίδεψαν πάνω από 70 άτομα πολύ νεαρής ηλικίας, που ήταν τελικά ύποπτα κρούσματα κορονοϊού.

Σύμφωνα με το rpn.gr, οι 30 περίπου από αυτούς ήταν μια μεγάλη παρέα που κανόνισαν όλοι μαζί να επισκεφθούν την Ίο για ολιγοήμερες διακοπές. Οι ίδιοι τόνισαν πως ξεκίνησαν από Αθήνα αλλά εκεί γνωρίστηκαν και με άλλα νεαρά παιδιά και πήγαν όλοι μαζί σε ένα μεγάλο πάρτι.

Κάποιοι λοιπόν αποδεδειγμένα και με συμπτώματα νόσησαν από κορονοϊό και έμειναν στην Ίο καθώς δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν.

Όλοι οι υπόλοιποι γύρισαν σήμερα στη Ραφήνα, αφού μπήκαν σε καραντίνα στο πλοίο, και ελέγχθησαν με test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, που είχε ειδοποιηθεί και βρισκόταν στον ειδικό χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας.

Ανά δεκάδες έβγαιναν από το πλοίο, και οδηγούνταν από προσωπικό του ΕΟΔΥ με ειδικές στολές στο σημείο προκειμένου να κάνουν το τεστ. Επί ποδός ήταν το Λιμενικό της Ραφήνας και δύο περιπολικά, ενώ πολλοί γονείς βρίσκονταν επίσης εκεί, γεμάτοι αγωνία για τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά έγινε πλήρης απολύμανση του πλοίου. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν από τις 21.00 έως τις 21.40 το βράδυ:





Φωτογραφίες από: rpn.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.