Μύκονος: Κορονοπάρτι ακόμα και δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα. «Μπλόκο» στον δρόμο για να μην γίνει έλεγχος


Τα πάρτι που διοργανώνονται σε βίλες και γιοτ στην Μύκονο αποτελούν μεγάλο «αγκάθι», καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε απόσταση αναπνοής από το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού.

Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για το μεγαλύτερο κορονοπάρτι που έχει γίνει στην Μύκονο. Τα ντεσιμπέλ από τα ηχεία στο «κόκκινο», με τους περίοικους να καλούν στο Αστυνομικό Τμήμα για διατάραξη ησυχίας. Πολλά νεαρά άτομα περνούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να φτάσουν στη βίλα που βρίσκεται στην περιοχή Κανάλια και γίνεται το πάρτι.

«Είχαν το θράσος να κάνουν το πάρτι απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα», αποκάλυψε στο MEGA o δικηγόρος Δημήτρης Κορωνάκης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν οι αστυνομικοί αφαίρεσαν πάνω από 18 πινακίδες, επέβαλαν πρόστιμο 50.000 ευρώ στον διοργανωτή ενώ βεβαιώθηκαν και άλλες παραβάσεις για ναρκωτικά και μέθη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το MEGA, η είσοδος στο συγκεκριμένο πάρτι στοίχιζε 250 ευρώ, με τους συμμετέχοντες όταν φτάνουν στη βίλα να λένε το συνθηματικό προκειμένου να μπουν, ενώ ήταν υποχρεωμένοι να αφήσουν και το κινητό τους στην είσοδο για να μη βιντεοσκοπήσουν το πάρτι.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:



Με πληροφορίες από MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.