Ματίνα Παγώνη: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση - Τι είπε για την περιπέτεια της υγείας της


Για την περιπέτεια της υγείας της μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, η οποία εισήλθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου.
Η κυρία Παγώνη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από πόνους που ένιωσε ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι θα είναι μάχιμη στο νοσοκομείο από αύριο, Τρίτη.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ: «Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι μεγάλοι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι» συμπληρώνοντας ότι «τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος, ακτινολόγος και αναισθησιολόγος – και όλα πάνε καλά».

«Όλα καλά» επανέλαβε η Ματίνα Παγώνη ανακοινώνοντας ότι «από αύριο, Τρίτη, θα είμαι μάχιμη στο νοσοκομείο. Θέλει λίγο ακόμα μια μέρα και όλα καλά».

Η κυρία Παγώνη συμπλήρωσε πως: «Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.