Συναγερμός σε σχολείο της Πάτρας. Ιερέας βρέθηκε θετικός μετά τον Αγιασμό


Ο ιερέας που αγνοούσε πως έχει προσβληθεί από τον ιό, βρέθηκε θετικός μετά από τεστ έκανε το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Αμέσως, ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο για το σχολικό συγκρότημα, όσο και για τον ναό που είναι εφημέριος.

Συναγερμός σήμανε στο 2ο ΕΠΑΛ της Πάτρας, όπου τη Δευτέρα έγινε ο Aγιασμός παρουσία του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, μιας και ο ιερέας που εκλήθη για την θρησκευτική τελετή αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ότι είχε κορονοϊό!

Τον ιερέα πλησίασαν όλοι, τόσο ο δήμαρχος όσο και η διευθύντρια του σχολείου αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό, φορώντας μάσκες, πάντως, και σε ανοιχτό χώρο. Στο προαύλιο υπήρχε αντιπροσωπεία μαθητών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός.

Ο ιερέας που λειτουργεί στον Άγιο Φανούριο, φυσικά δεν γνώριζε ότι είχε τον ιό. Όμως έκανε τεστ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και βρέθηκε θετικός. Ειδοποιήθηκε το σχολείο όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου μια και το παρών στην τελετή είχε δώσει ο δήμαρχος. Θα πρέπει να τονιστεί πως χθες το πρωί υπήρξε εύλογη ανησυχία στο σχολικό συγκρότημα, κυρίως μεταξύ των εκπαιδευτικών.

Στην εκκλησία ήδη μπήκε ανακοίνωση ώστε να ενημερωθούν οι πιστοί πως παραμένει κλειστή λόγω κρούσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.