Παγώνη για Βόβολη: Να μη χρησιμοποιεί την ιατρική και τον κόσμο για να πολιτευτεί


Δριμεία επίθεση στον αρνητή γιατρό Φαίδωνα Βόβολη πραγματοποίησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μέσω της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA.
«Ο κ. Βόβολης προσπαθεί να πει ότι το εμβόλιο δεν σώζει ζωές. Αν έχει στοιχεία, μελέτες που αποδεικνύει αυτά που λέει και δεν είναι προσωπικές απόψεις, βεβαίως να τις συζητήσουμε. Δεν χρησιμοποιούμε τον κόσμο και την ιατρική για να πολιτευτούμε. Για να είμαστε σοβαροί. Μιλάμε για ασθένεια σοβαρή, για μετάλλαξη Δέλτα, για ανθρώπους που πεθαίνουν. 15.041 συμπατριώτες μας πέθαναν» τόνισε η γιατρός

Στη συνέχεια, η κυρία Παγώνη αναφέρθηκε στον κ. Βόβολη, ο οποίος χθες δικάζονταν από το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου. Στο σημείο που δικάζονταν ο αρνητής και αντεμβολιαστής γιατρός, ο οποίος επιχειρεί να ηγηθεί του αντεμβολιαστικού κινήματος, βρέθηκαν οπαδοί του που καταφέρθηκαν εναντίον της Ματίνας Παγώνη.

«Δεν ξέρω το κατηγορητήριο ή τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου για τον κ. Βόβολη. Όταν έρθει σε εμάς στο Δευτεροβάθμιο θα ασχοληθούμε με τον φάκελό του» σημείωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, εξηγώντας ότι ο αρνητής γιατρός παραπέμφθηκε εκεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου.

«Όταν χρησιμοποιούνται ονόματα και βγαίνουν τέτοιες ιστορίες, δεν θα καθίσω με σταυρωμένα χέρια. Εσείς θα καθόσασταν με σταυρωμένα χέρια; Φυσικά και όχι. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει. Υπάρχουν φωτογραφίες, δεν θα είναι μηνύσεις κατά αγνώστων» δήλωσε η κυρία Παγώνη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μηνύσει αυτούς που την εξύβριζαν χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.