Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε την ασθένειά της - «Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση»


Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες.
«Τις τελευταίες μέρες ζω με υπερακουσία. Δεν ξέρω για πόσο θα βρίσκομαι σ' αυτή την κατάσταση, αλλά αποφάσισα να το αντιμετωπίσω σαν ενός είδους super power...», έγραψε συγκεκριμένα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Με την ευκαιρία θέλω να πω πως επειδή το "πρόβλημα" ή η ασθένεια κάποιου δεν είναι ορατή στα μάτια δεν σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν υποφέρει τα μέγιστα. Συνεπώς, μην κρίνετε ποτέ κάποιον ελαφρά τη καρδία», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Τι είναι η υπερακουσία από την οποία πάσχει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου;


Η υπερακουσία ορίζεται ως μια ανωμαλία του αυτιού που δημιουργεί ευαισθησία σε καθημερινούς ήχους με αποτέλεσμα το αίσθημα πόνου και της δυσφορίας. Για μερικούς ανθρώπους, τα συνηθισμένα επίπεδα ήχου προκαλούν πόνο στα αυτιά τους. Αυτό μπορεί να δημιουργεί δυσκολία στην καθημερινότητα τόσο των πασχόντων. Συγκαταλέγεται στις διαταραχές ευαισθησίας σε ήχους και ο ακριβής μηχανισμός λειτουργίας της υπερακουσίας δεν είναι ακόμα γνωστός. Είναι ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί και σε επαγγελματίες μουσικούς, μάλιστα η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει μοιραστεί τη δική της εμπειρία με την υπερακουσία και τις εμβοές.

 

«Ο κορoνοϊός «χτύπησε» τον θυρεοειδή μου - Έφευγαν τούφες από τα μαλλιά μου»



Η ηθοποιός πριν από μερικές εβδομάδες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και τότε όλοι θεώρησαν πως απλώς πειραματίζεται. Η αλήθεια όμως είναι πως η ηθοποιός νόσησε από κορoνοϊό και ο ιός επηρέασε τον θυρεοειδή της με αποτέλεσμα να της πέφτουν τα μαλλιά της.

Ωστόσο, η ηθοποιός στο περιοδικό Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έκανε αυτή την αλλαγή! «Επειδή πέρασα τον Covid-19 και έζησα και τις συνέπειες του ιού, έχω την εμπειρία, θέλω μόνο να πω ότι είναι ένας πολύ ύπουλος ιός. Ένιωθα φοβερή αδυναμία. Πονούσε όλο το σώμα και το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, υπέφερα, δεν ήξερα τι θα γίνει, τι κατάληξη θα έχω, φοβήθηκα πολύ, ήμουν σε συνεχή ενημέρωση με τον γιατρό μου» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Ο Ορέστης Τζιόβας νόσησε επίσης από κορονοϊό και έφτασε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε δέκα μέρες. Πανικοβλήθηκα γιατί αρχικά αποχωρίστηκα τα παιδιά μου. Μετά ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.