Συγκλονίζει ο 54χρονος που σώθηκε από 300 τσιμπήματα σφηκών - "Μου έβγαζαν δύο ώρες σφήκες από τα μαλλιά και τα γένια"


Την περιπέτεια που είχε όταν του επιτέθηκε σμήνος από σφήκες, δεχόμενος εκατοντάδες τσιμπήματα ενώ εργαζόταν στην Κόρινθο, εξιστόρησε ο 54χρονος Μιχάλης Κωνσταντίνου.


"Ακόμα δεν θυμάμαι τίποτα, είναι σαν να έχω πάθει black out. Σημαίνει ότι όταν φεύγουμε από αυτόν τον κόσμο μάλλον φεύγουμε χωρίς, αδιάβαστοι που λέει, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Θυμάμαι μία φάση που είμαι επάνω στο μηχάνημα και ξαφνικά εκεί που πάω να βγάλω κάτι βάτα, με περικύκλωσαν οι σφήκες", δήλωσε αρχικά μιλώντας ο κ. Κωνσταντίνου περιγράφοντας την επίθεση που δέχθηκε.

"Όταν προσπάθησα να φύγω ήταν πλέον αργά γιατί είχαν αρχίσει και με χτύπαγαν στο κεφάλι γιατί ήταν ακάλυπτο το κεφάλι και τα χέρια μου. Δεν πρόλαβα να πηδήξω από το μηχάνημα, πήδηξα μεν αλλά με πήραν από πίσω και άρχισαν και με χτύπαγαν στο κεφάλι, μέχρι εκεί θυμάμαι", πρόσθεσε. 

"Μου έβγαζαν δύο ώρες σφήκες από τα μαλλιά και τα γένια"

Μάλιστα όπως ανέφερε όταν μετέβη στο νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και οι κλίνες της ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Κορίνθου είναι αποκλειστικά για νοσούντες με κορονοϊό, ο γιατρός του είπε χαρακτηριστικά πως έβγαζαν για περίπου δύο ώρες σφήκες από τα μαλλιά και τα γένια του.

“Το επόμενο που θυμάμαι είναι που ξύπνησα στην εντατική στην Αθήνα. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, μου λέει ένας που ήταν στην εντατική ότι βρισκόταν σφήκες σχεδόν για δύο ώρες, και από τα μαλλιά μου και από μπροστά στα φρύδια και στα γένια γιατί είχα αφήσει και γένια”, συμπλήρωσε.

Ο 54χρονος όπως δήλωσε έχει λάβει εξιτήριο και προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από την περιπέτεια της υγείας του.

"Πλήρως δεν έχω επανέλθει, απλά μπορώ περπατάω είμαι σε μία ανοδική, σιγά σιγά έχω ξεπρηστεί. Βέβαια φαίνεται ότι κάτι συμβαίνει στην όψη μου αλλά είμαι στο σπίτι μου και σιγά σιγά επανέρχομαι".


Οι γιατροί που παρακολουθούν τον 54χρονο χαρακτήρισαν εξαιρετικά δύσκολη την περίπτωσή του και τονίζουν πως ήταν σωτήριο το γεγονός ότι το νοσοκομείο ήταν δίπλα στο σημείο της επίθεσης και διασωληνώθηκε αμέσως.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.