Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Βάλαμε μέσον για να πάρουν τα όργανα της μητέρας μου. Έσωσε 7 άτομα»


Η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη βρέθηκε στο «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη βίαιη απώλεια της μητέρας της και την ταλαιπωρία που βίωσε για να δώσει τα όργανά της και να σωθούν ζωές. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στην τηλεόραση ήταν στο σίριαλ «Γυναίκα χωρίς όνομα».

«Κάνω ψυχοθεραπεία από τώρα για να γίνω μια καλή πεθερά. Έχω χάσει τους γονείς μου. Έχασα τη μητέρα μου ξαφνικά και πολύ βίαια - σκοτώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Από τότε λέω τι τυχερός άνθρωπος ήμουνα που της έλεγα την αγάπη μου κάθε μέρα και δεν άφησα ανοικτούς λογαριασμούς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα» είπε η ηθοποιός.

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά, αλλά η μητέρα μου σκοτώθηκε, ήταν δωρήτρια οργάνων και βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα. Βλέπεις πώς το αντιμετώπισε η πολιτεία. Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα "πού να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία και είναι δύσκολη κατάσταση".

Λέμε σοβαρά τώρα; Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και είναι δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως. Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε και υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.