Θεσσαλονίκη: Τα πήραν στο κρανίο αντιεμβολιαστές με τους ελέγχους σε κινηματογράφο. Οι σκηνές έντασης


Την ώρα που έκαναν πορεία στη Θεσσαλονίκη, κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, μια ομάδα περίμενε στην είσοδο κινηματογράφου με τα πιστοποιητικά στα χέρια. Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει ένταση στο σημείο. Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς συνέβη.

Μικροένταση σημειώθηκε λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια πορείας αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλονίκη. Όταν οι διαδηλωτές περνούσαν μπροστά από το κινηματοθέατρο «Ολύμπιον», μία μικρή ομάδα ξεκίνησε να φωνάζει συνθήματα κατά ατόμων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα έξω, για την τελετή λήξης του φεστιβάλ κινηματογράφου.

Αντιεμβολιαστές πέταξαν τρικάκια και έκανα χειρονομίες κατά των σινεφίλ, που περίμεναν για να δείξουν τα πιστοποιητικά τους. Επενέβη άμεσα η Αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν, χωρίς να προκληθούν επεισόδια. Δείτε τις εικόνες του thestival.gr:

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν πανό που γράφει «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», ενώ νωρίτερα που συγκεντρώθηκαν στο Λευκό Πύργο, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της χρήσης μάσκας προστασίας ενώ έψαλλαν και τον Εθνικό Ύμνο.

Λίγο μετά τις 18.00 άρχισαν να κινούνται στην οδό Παύλου Μελά και μέσω των οδών Τσιμισκή, Αγίας Σοφίας και Λεωφόρου Νίκης θα καταλήξουν στον Λευκό Πύργο. Εκεί όπως έχουν προαναγγείλει θα ακολουθήσει γλέντι χωρίς «πιστοποιητικά υποταγής».

Στις εικόνες του thesstoday.gr, βλέπουμε τους συμμετέχοντες, ορισμένοι από τους οποίους κρατούν εικόνες και σταυρούς. Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται η ελληνική σημαία. Οι ύβρεις που ακούγονται διαδέχονται η μία την άλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.