Επόπτης υγείας συμβούλευε ασθενή να αρνηθεί τη διασωλήνωση. “Ήταν θέλημα Θεού”, λέει η μητέρα της


Αντιμέτωποι με αδιανόητες καταστάσεις έρχονται οι γιατροί που νοσηλεύουν αντιεμβολιαστές.
Σοκ προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο επόπτης δημόσιας υγείας συμβούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή ασθενή που δυστυχώς πέθανε, για το πώς να αρνηθεί τη διασωλήνωσή της. Ο επόπτης υγείας που ουδέποτε έκρυψε ότι είναι αρνητής των εμβολίων και του κορονοϊού, έκανε εκπομπές στο διαδίκτυο, ανέβαζε τις απόψεις του στα social media και έφτασε στο σημείο να προτρέψει γυναίκα ασθενή να μην δεχθεί τη διασωλήνωση που σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν η τελευταία της ελπίδα.

Τα μηνύματα που της έστελνε εκείνες τις πιο κρίσιμες ώρες, είναι αποκαλυπτικά. Όταν η ασθενής τον ρώτησε τι να κάνει, εκείνος της έγραψε: «Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε την αστυνομία. Υπέγραψε και ανέλαβε την ευθύνη». Το αποτέλεσμα ήταν η 51χρονη να πεθάνει στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης που νοσηλευόταν, αφού παρά τις προσπάθειες των στενών συγγενών της, να την μεταπείσουν, τα χέρια των γιατρών ήταν δεμένα.

Ακόμα και μετά τον θάνατό της, το περιβάλλον της 51χρονης παραμένει αμετανόητο. Όπως η καλόγρια μητέρα της, που επιμένει να πιστεύει ότι δεν έπρεπε να εμβολιαστεί. «Ούτε μία στο εκατομμύριο. Όχι, το εμβόλιο δεν είναι καλό. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει», δήλωσε η μητέρα της 51χρονης.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος διέταξε γενικευμένη και επείγουσα εισαγγελική έρευνα, για τη δράση του κατά τα άλλα κρατικού λειτουργού. Σκοπός της παρέμβασης του εισαγγελέα είναι να περιοριστεί η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ατόμου και να προστατευθεί η ζωή των πολιτών.

Οι αποκαλυπτικές αναρτήσεις στο Facebook

Οι αναρτήσεις στο Facebook του επόπτη υγείας είναι αποκαλυπτικές. Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει παρά τα μηνύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πως δεν συμβούλεψε την άτυχη γυναίκα να μη διασωληνωθεί, ωστόσο ομολογεί μπροστά στην κάμερα ότι είναι από εκείνους που απέτρεψαν πολίτες να εμβολιαστούν, διαδίδοντας τα ψευδή επιχειρήματα των αρνητών.

«Από την αρχή αυτής της ιστορίας προτρέψαμε όσους περισσότερους μπορούσαμε να αποφύγουν τον εμβολιασμό. Στόχος είναι η τροποποίηση του ανθρώπινου DNA». Ο ίδιος, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει, παρουσιάζει ως πιθήκους που του επιτίθενται ιερείς, αστυνομικούς, γιατρούς και δικαστές και μάλιστα τους αντιμετωπίζει μόνος του, ενώ δε διστάζει να προχωρήσει σε μια ακραία και απαράδεκτη ανάρτηση με κρεμάλες.

Έπειτα από 25 ημέρες νοσηλείας, η 51χρονη που ήταν αρνήτρια και δεν ήθελε να διασωληνωθεί, έχασε τη ζωή της. Όλο αυτό το διάστημα που έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, μέσα στο νοσοκομείο, ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια από έναν επόπτη υγείας, που επίσης είναι αρνητής. Ο επόπτης υγείας το τελευταίο διάστημα κάνει τηλεργασία, σύμφωνα με το Star.

Τα σοκαριστικά μηνύματα της 51χρονης με τον επόπτη υγείας

Τα μηνύματα που αντάλλασσαν, προκαλούν σοκ:
“Θέλουν να με διασωληνώσουν. Με οξυγόνο 93, 94. Μπορείτε να με βοηθήσετε;”, έγραφε η 51χρονη.
“Υπόγραψε και φύγε. Μη δεχθείς. Δεν μπορούν χωρίς συναίνεση να σου κάνουν τίποτα. Κάλεσε αστυνομία. Υπόγραψε και ανέλαβε την ευθύνη”, απαντούσε ο επόπτης υγείας.
“Πώς να καλέσω αστυνομία, αφού είμαι με οξυγόνο. Δεν μπορώ καν να μιλήσω”, εξηγούσε η 51χρονη.


Αμετανόητη η μητέρα της 51χρονης: Καλά έκανε και δεν εμβολιάστηκε

Σοκ προκαλεί επίσης η αντίδραση της μητέρας της 51χρονης. Παρότι έχασε το παιδί της, θεωρεί ότι “ήταν θέλημα Θεού” και ότι σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να έχει εμβολιαστεί.

“Ζητούσε βοήθεια ότι τη διασωλήνωσαν με το ζόρι. Δεν ήθελε να διασωληνωθεί και έγινε μεγάλη πάλη μεταξύ τους. Ήταν αρνήτρια, κατά του εμβολίου, κατά των τεστ, όλα κατά. Ήταν θέλημα Θεού, ο Θεός ήθελε να την πάρει”, λέει η μητέρα της 51χρονης. Σε ερώτηση, εάν πιστεύει τελικά ότι η κόρη της θα έπρεπε να είχε εμβολιαστεί, η μητέρα απάντησε: “Όχι, όχι, ούτε μία στο εκατομμύριο, όχι το εμβόλιο δεν είναι καλό”.


με πληροφορίες από: star.gr, skai.gr, enikos.gr,ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.