Θριάσιο: Τρεις ασθενείς με κορονοϊό σε κοντέινερ και έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων


Σε σοκαριστική καταγγελία, η οποία δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας κορονοϊού προχώρησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου κ. Βαρδαβάκης μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN το πρωί της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον κ. Βαρδαβάκη, στην τελευταία εφημερία του νοσοκομείου υπήρξαν τρεις ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι νοσηλευτήκαν σε κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Παράλληλα σύμφωνα με τον ίδιο, έξι διασωληνωμένοι ασθενείς non covid νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ σε απλές κλίνες, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους. Για το πώς διαμορφώνεται η κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά σημείωσε: «Ακριβώς την ίδια ημέρα πέρυσι στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύαμε στο Θριάσιο 39 ασθενείς με Covid και σήμερα νοσηλεύουμε 55».

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου υπογράμμισε ότι «εκτός του εμβολιασμού που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θεωρούμε ότι δεν παίρνονται όλα τα υπόλοιπα εξίσου απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα σχολεία, ενώ δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.