Απίστευτη καταγγελία: Βρήκε τη μητέρα της «σπασμένη» στο ξύλο μέσα στο Τζάνειο (βίντεο)


Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μια γυναίκα στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του OPEN καθώς όπως ανέφερε, βρήκε τη μητέρα της «σπασμένη» στο ξύλο μέσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την καταγγελία της Λώρας Πιπέρη, η 78χρονη μητέρα της έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα σε θάλαμο του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να της σπάσει τη μύτη. Μάλιστα ο δράστης με αιχμηρό αντικείμενο της προκάλεσε τραύματα στο πρόσωπο και εκχυμώσεις στα χέρια, με άλλα λόγια μια πολύ βάναυση επίθεση. Ύποπτη θεωρείται μια γυναίκα 60 περίπου ετών, την οποία είχε προσλάβει η κ. Πιπέρη ως αποκλειστική νοσοκόμα για τη μητέρα της.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε στον αέρα του OPEN πως ήδη έχει παρέμβει εισαγγελέας και γίνονται ανακρίσεις για το περιστατικό. Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την 60χρονη που θεωρεί ως ύποπτη χωρίς αποτέλεσμα όμως. Η κ. Πιπέρη κατήγγειλε πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γραφείο μέσω του οποίου βρήκε την αποκλειστική νοσοκόμα και δέχθηκε ύβρεις. «Με είπαν παλαβή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Πιπέρη τόνισε δε πως από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό, την προσέγγισαν και άλλοι συγγενείς ασθενών και της είπαν πως σημειώθηκαν και άλλα περιστατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.