Πιερία: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έβαλαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη! (ηχητικό)


Επίθεση από πέντε άνδρες, αρνητές του κορονοϊού, δέχθηκε σήμερα ο διευθυντής του Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας, σε ένα πρωτοφανές περιστατικό.
Οι άνδρες φέρεται να αποτελούν μέλη της διαβόητης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», η οποία έχει αυτοανακηρυχθεί σε «προστάτες», όπως παρουσιάζονται οι ίδιοι, της δημοκρατικής τάξης με την πανδημία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο σχολείο, ακινητοποίησε τον διευθυντή την ώρα που που προσερχόταν στο σχολείο, του έβαλε χειροπέδες, τον έβαλε με τη βία σε ένα από αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τον μετέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας- Κολινδρού, παραδίδοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σχολεία - Αρνητές γονείς: "Μέχρι και στη φυλακή θα πάω"


Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή 11 ατόμων, τα οποία παρουσιάστηκαν στο τμήμα, ζητώντας να παραδώσουν τον διευθυντή, κι εξετάζει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός εξ αυτών.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς φέρει κάποιες εκδορές στα χέρια από τις χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν οχλήσεις έξω από το σχολείο από την ίδια ομάδα και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες Αρχές.

Ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανώλας, σοκαρισμένος από το περιστατικό εκτιμά ότι αυτά τα άτομα δεν πρέπει να είναι από την περιοχή. «Ο τέλειος παραλογισμός: οι παράνομοι οδήγησαν στο νόμο τον διευθυντή του γυμνασίου. Τον απήγαγαν, του έβαλαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στον αστυνομικό τμήμα», δήλωσε στο ραδιόφωνο «Status» ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.