Χρήστος Ζούπας για Γιώργο Τράγκα: Φοβόταν πως αν έκανε το εμβόλιο θα απορυθμιζόταν το ζάχαρο (ΒΊΝΤΕΟ)


Ο Χρήστος Ζούπας, ο διαβητολόγος του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο «Ώρα Ελλάδος» στην τηλεόραση του Open για τον δημοσιογράφο, ο οποίος έχασε την μάχη με τον κορονοϊό, τονίζοντας πως κάθε φορά έβρισκε μια δικαιολογία για να μην κάνει το εμβόλιο και πως φοβόταν ότι αν το κάνει θα απορυθμιζόταν το σάκχαρο.
«Όσο και αν μπορεί κανείς να είναι πειστικός, όσο και αν είναι θεληματικός να τον κάνει να αισθανθεί ότι η ασφάλειά του και η υγεία του εξαρτώνται κατά κύριο λόγο από τον εμβολιασμό, γιατί είναι το μοναδικό μέσο που διαθέτουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το έξυπνο μυαλό του έβρισκε πάντα μία δικαιολογία για να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο θέμα», είπε αρχικά ο κ. Ζούπας.

«Δεν καταλάβαινα αν ήταν θετικός ή αρνητικός. Κάπου μου έδινε την εντύπωση του ναι και κάπου την εντύπωση του όχι. Επί ένα μήνα συζητούσαμε πως να γίνει όλη αυτή η διαδικασία το ταχύτερο δυνατόν. Μία του έφταιγε ότι έπρεπε να περιμένει από την πρώτη δόση 3 εβδομάδες, άλλο δύο εβδομάδες. Του πρότεινα να πάει να κάνει το μονοδοσικό της Johnson & Johnson για να τελειώσει αμέσως αλλά πάντοτε έβρισκε μία δικαιολογία για να μπορέσει να αποφύγει το συγκεκριμένο γεγονός», συμπλήρωσε.

«Μετά τα πρώτα 3-5 χρόνια που παλέψαμε πάρα πολύ μεταξύ μας για να συνειδητοποιήσει, να καταλάβει και να αντιληφθεί ότι η ζωή του εξαρτάται και το μέλλον του από την ορμόνη της ζωής, την ινσουλίνη, γιατί στην αρχή και αυτός ήταν αρνητικός απέναντι στον τομέα και στο θέμα της ινσουλίνης. Έκτοτε όταν συνειδητοποίησε ότι με την ορμόνη της ζωής ήταν ένας άλλος άνθρωπος έγινε ο άνθρωπος που υμνούσε, προέτρεπε, ενημέρωνε και βοηθούσε τον κόσμο», εξήγησε ο διαβητολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.