Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Άφωνοι οι γιατροί μόλις είδαν τα εγκαύματα. Πώς κάηκε από το καυτό νερό


Με αρκετές μέρες καθυστέρηση μεταφέρθηκε, όπως όλα δείχνουν, στο νοσοκομείο Παίδων το βρέφος 15 μηνών, το οποίο κατέληξε μετά από εγκαύματα από καυτό νερό. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε συλλήψεις για τον θάνατό του. Το άτυχο κοριτσάκι συνοδεία της γιαγιάς του διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων. Αργότερα, έφθασε στο νοσοκομείο και η μητέρα του.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού το πήγαν σε έναν ιδιωτικό παιδίατρο, προκειμένου να το εξετάσει. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ο γιατρός κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του παιδιού. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων», αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Οι πληροφορίες του Star αναφέρουν πως όταν οι γιατροί είδαν τα πόδια του βρέφους τα έχασαν από την εικόνα, καθώς το βρέφος είχε σημάδια. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, με τις αρχές να ζητούν διευκρινίσεις από την μητέρα και τη γιαγιά για το τι συνέβη στο παιδί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κορονοϊός: Η κάνναβη και η μαριχουάνα, εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό του. Αμερικανική έρευνα


Τι υποστήριξαν μητέρα και γιαγιά

Εκείνες φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι τρεις ημέρες πριν έκαναν μπάνιο το παιδί με πιο ζεστό νερό κι εξαιτίας του ζεστού νερού ήταν τα εγκαύματα στο πόδι του βρέφους. Ο εισαγγελέας ζήτησε να συλληφθούν και τη Δευτέρα θα μεταβούν στον ανακριτή, ενώ ερευνώνται τα αίτια θανάτου του βρέφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.