Φάτε αυτό το βράδυ αν θέλετε να κάψετε λίπος στον ύπνο σας


Όλοι γνωρίζουμε ότι το τακτικό φαγητό αργά το βράδυ μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους.


Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τρώτε φαγητά που περιέχουν επεξεργασμένους υδατάνθρακες και άμυλα, όπως ψωμί και ρύζι, καθώς και junk απολαύσεις όπως πατατάκια και μπισκότα, τα οποία έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Σίγουρα, μπορεί να είναι μια γρήγορη λύση για την πείνα σας, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε τη μετατρεπόμενη ενέργεια, αυτές οι θερμίδες μπορούν να αποθηκευτούν ως λίπος.


Διαβάστε επίσης:
Αξονική τομογραφία: Μια σημαντική διαγνωστική εξέταση 

Φάτε αυτό το βράδυ και θα κάψετε λίπος στον ύπνο σας

Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι είναι καλύτερο να μην πάτε για ύπνο πεινασμένες. Τι πρέπει να κάνετε, λοιπόν, όταν, η κοιλιά σας αρχίζει να γουργουρίζει αφού σβήσετε τα φώτα; Να φάτε ένα σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, όπως το τυρί κότατζ, αναφέρει το thehealthy.com.
Αυτή ήταν η τροφή που χρησιμοποιήθηκε σε μια μελέτη του Florida State University που δημοσιεύτηκε στο British Journal of Nutrition το 2018, η οποία διαπίστωσε ότι η κατανάλωση 30 γραμμαρίων πρωτεΐνης περίπου 30 λεπτά πριν τον ύπνο θα μπορούσε να έχει θετικό αντίκτυπο στον μεταβολισμό. Ενώ η μελέτη ήταν μικρή και περιελάμβανε μόνο ενεργές εικοσάχρονες γυναίκες, ήταν η πρώτη που διερεύνησε αυτή τη δυνατότητα σε ολόκληρα τρόφιμα, σε αντίθεση με τα ροφήματα πρωτεΐνης και άλλα συμπληρώματα πρωτεΐνης που ερευνήθηκαν σε προηγούμενες μελέτες.

Τι να φάτε στην περίπτωση που δεν σας αρέσει το τυρί κότατζ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο iGynaika by Evi Visvardi


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.