Βλεφαροπλαστική: Ανανέωση άνω και κάτω βλεφάρου σε χαμηλό κόστος


Η βλεφαροπλαστική είναι ένα είδος χειρουργικής επέμβασης άνω και κάτω βλεφάρου και γίνεται για να αφαιρέσει το περίσσευμα του δέρματος από τα άνω βλέφαρα και να μειώσει το οίδημα από τα κάτω βλέφαρα, δημιουργώντας μία πιο νεανική και ξεκούραστη όψη. Αυτή η επέμβαση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους, ωστόσο είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, στα οποία η χαλάρωση των άνω βλεφάρων εμποδίζει την όρασή τους.

Ωστόσο οι τιμές για την αισθητική βλεφαροπλαστική ποικίλουν, αφού συνδυάζονται συχνά με άλλες αισθητικές επεμβάσεις το lifting, η μεσοθεραπεία και η αφαίρεση με laser των λεπτών γραμμών και ρυτίδων έκφρασης, οπότε το συνολικό κόστος για τη βλεφαροπλαστική, εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε.

Ποιους αφορά η διαδικασία

Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα χαλαρώνει, χάνει σταδιακά την ελαστικότητά του και σε συνδυασμό με την έλξη από τη βαρύτητα έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση δέρματος στα άνω και κάτω βλέφαρα, που με τη σειρά της προκαλεί ρυτίδες και πτυχώσεις. Ειδικά στα πάνω βλέφαρα, μια επιπλέον πτυχή δέρματος μπορεί να κρέμεται πάνω από τις βλεφαρίδες και να εμποδίζει την όραση, καθιστώντας την βλεφαροπλαστική επιτακτική ανάγκη.

Οι καλύτεροι υποψήφιοι για βλεφαροπλαστική λοιπόν, είναι άτομα που έχουν καλή υγεία και ρεαλιστικό στόχο για το αποτέλεσμα. Συνήθως είναι ηλικίας άνω των 35 ετών, ωστόσο αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό με βλεφαρόπτωση, τότε μπορεί να χρειαστεί να γίνει η αισθητική επέμβαση και νωρίτερα.

Η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας και να σας βοηθήσει να επανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, ενώ καθώς θεωρείται πλέον αισθητική επέμβαση ρουτίνας, το κόστος είναι χαμηλό, ωστόσο οι τελικές τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και τη διαδικασία που απαιτείται για να επιτευχθεί αυτό.



Μετά την επέμβαση – Αποτελέσματα

Αμέσως μετά τη βλεφαροπλαστική, ο γιατρός σας πιθανότατα θα βάλει αλοιφή στα μάτια σας για να τα διατηρήσει υγρά και θα τα καλύψει με κρύες κομπρέσες ενώ βρίσκεστε στην αίθουσα ανάνηψης. Μπορεί να έχετε θολή όραση από την αλοιφή και να είστε ευαίσθητοι στο φως και να νιώθετε ξηρά τα μάτια σας, ωστόσο οι παγοκύστες θα ανακουφίσουν την κατάσταση και προτείνεται να κοιμηθείτε με το κεφάλι υπερυψωμένο το πρώτο βράδυ μετά την επέμβαση.

Η βλεφαροπλαστική κάτω βλεφάρων δεν χρειάζεται να επαναληφθεί, αφού έχει μακρά διάρκεια αποτελεσμάτων. Από την άλλη, η βλεφαροπλαστική άνω βλεφάρου έχει αισθητά αποτελέσματα για τουλάχιστον 5-7 χρόνια, όμως τα μάτια σας θα γερνούν φυσιολογικά στη συνέχεια. Εάν αισθανθείτε ότι τα βλέφαρά σας πέφτουν ξανά μετά το πέρας 8 χρόνων από τη διαδικασία, ίσως μπορείτε να συνδυάσετε τη βλεφαροπλαστική με lifting σε χαμηλό κόστος.Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Νικόλαου Καρμίρη και μάθετε περισσότερα για την βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου, το συνολικό κόστος και τις ενδεικτικές τιμές μίας τέτοιας διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης:
Μήπως είμαι έγκυος; Αναλυτικά τα συμπτώματα από την 1η έως την 5η εβδομάδα κύησης για ένα φυσιολογικό τοκετό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.