Βρέθηκαν λήπτες για τα όργανα της 21χρονης Έμμας. Συγκινημένοι οι γονείς για το «δώρο ζωής»


Φανερά συγκινημένοι είναι οι γονείς της 21χρονης Έμμας η οποία παρασύρθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη και έφυγε από τη ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη, στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Οι γονείς της Έμμας ενημερώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ότι βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες οι οποίοι θα λάβουν το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τα νεφρά και τους κερατοειδής της κόρης τους.

Αυτή εξάλλου ήταν η επιθυμία τους από τη στιγμή που έμαθαν ότι έσβησαν όλες οι ελπίδες για την 21χρονη κοπέλα.


Με πραγματικό μεγαλείο ψυχής, μέσα στον πόνο τους, βρήκαν τη δύναμη να χαρίσουν ελπίδα και ποιότητα ζωής σε άλλους πέντε ανθρώπους. Είναι σίγουροι άλλωστε ότι αυτό θα ήθελε και η δική τους Έμμα, καθώς ήταν ένα παιδί που το μόνο που επιθυμούσε πάντα ήταν να προσφέρει. Και τώρα, αισθάνονται ότι μέσα απ’ αυτό το «πολύτιμο δώρο» θα είναι σαν να συνεχίζει να ζει κι εκείνη.

Τα τελευταία 24ωρα, η νεαρή φοιτήτρια παραμένει συνδεδεμένη με μηχανική υποστήριξη καθώς καθορίστηκε ότι τα όργανά της είναι κατάλληλα για δωρεά, με την ίδια μάλιστα να είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, η διαδικασία για τη λήψη οργάνων ξεκινά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης, οπότε θα αφαιρεθεί ειρηνικά από την υποστήριξη της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.