Οδηγός λεωφορείου και απεργοί γιατροί έσωσαν νεογέννητο βρέφος έξω από το υπουργείο Υγείας (βίντεο)


Τη ζωή ενός νεογέννητου παιδιού το οποίο είχε πάθει εισρόφηση κατάφεραν να σώσουν παθολόγος ο οποίος βρίσκεται σε αναστολή μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς και τον οδηγό ενός λεωφορείου το πρωί της Πέμπτης. Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το περιστατικό περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια και μίλησε για την ψυχραιμία με την οποία οι συγκεκριμένοι γιατροί αντιμετώπισαν το συμβάν.

«Ακούσαμε κάποιο λεωφορείο να κορνάρει συνεχώς και να πατά φρένο ξαφνικά μπροστά μας. Ο οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι», σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε:

«Προσπαθούσε για ώρα να πάρει τηλέφωνο το 166 αλλά δεν του απαντούσαν. Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Υγείας και τέσσερις από αυτούς μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια», σημείωσε ο κ. Ερωτόκριτος Ζληντίδης.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα μετά από 6 με 7 λεπτά ήρθαν στο σημείο και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ με τις σειρήνες, ενώ και η συγκοινωνία διεκόπη για να παραλάβουν άμεσα το περίπου δύο μηνών βρέφος. Το παιδί αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.