Βρέθηκε η 44χρονη από τη Ρόδο


Η περιπέτεια της κας Ελένης Ευθυμίου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Ευθυμίου, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ευθυμίου, 44 ετών, την 16/01/23 εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στη Ρόδο, όταν έφυγε με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Το αυτοκίνητό της, βρέθηκε αργότερα, σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 18/01/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η υπηρεσία Silver Alert, την 21/01/2023, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή της. Η 44χρονη, εντοπίστηκε περιπλανώμενη στην περιοχή «ΠΑΝΑΓΙΑ» που βρίσκεται μεταξύ Ε.Ο. ΜΑΣΣΑΡΩΝ-ΚΑΛΑΘΟΥ και πολύ μακριά από το αυτοκίνητό της, από πολίτη, που είχε δει το SILVER ALERT και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. Η κα Ευθυμίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και, σύμφωνα με την μέχρι τώρα ενημέρωση των γιατρών, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο είναι ταλαιπωρημένη, καθώς περιπλανιόταν όλες αυτές τις ημέρες σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Η 44χρονη μητέρα, είναι ασφαλής!

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.