ΕΟΦ: Ανακαλεί κολλητικά επιθέματα


Ανάκληση από την Ελληνική αγορά του προϊόντος MEDELAST®, «υδροτριχοειδικό» κολλητικό επίθεμα 10cmx10cm, 15cmx15cm, 20cmx20cm με κωδικούς εμπορίου G1318,G1315,G1308 του Κατασκευαστή Zhejiang Longterm Medical Technology Co.,Ltd (Κίνας), με Εξουσιοδοτημένο Αντιπρόσωπο για την ΕΕ την εταιρεία : Lotus NL BV, (Ολλανδία)
Ανακαλούνται, με απόφαση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), παρτίδες υδροτριχοειδικού κολλητικού επιθέματος από την ελληνική αγορά.

Σε σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΦ αναφέρονται τα εξής:

"Αποφασίζουμε την ανάκληση από την αγορά του προϊόντος Medelast, 'υδροτριχοειδικό' κολλητικό επίθεμα 10cm x 10cm, 20cm x 20cm, με κωδικούς εμπορίου G1318, G1315, G1308 του κατασκευαστή Zhejiang Longterm Medical Technology Co., Ltd Κίνας με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο για την ΕΕ την ετ. Lotus NL BV (Ολλανδίας), καθώς διαπιστώθηκε η διάθεσή του στην ελληνική αγορά, χωρίς να τεκμηριώνεται η συμμόρφωσή του με τις διατάξεις της νομοθεσίας "Περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων".

Οι διανομείς του εν λόγω προϊόντος οφείλουν να το αποσύρουν άμεσα από την αγορά.

Οι διανομείς του εν λόγω προϊόντος οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα τους πελάτες τους προς υλοποίηση της παρούσας και να τηρούν το αρχείο των επιστροφών/ενημέρωσης στη διάθεση του ελέγχου για διάστημα 5 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.