MasterChef: 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από πιάτα των διαγωνιζόμενων στην Ισπανία


Τουλάχιστον 44 άτομα φέρονται να έπαθαν τροφική δηλητηρίαση μετά τη δοκιμή τριών πιάτων που περιείχε το μενού στο ισπανικό MasterChef.
Οι παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής έφτιαξαν ένα μενού για τους 120 εργαζόμενους του διάσημου ενυδρείου Oceanogràfic στη Βαλένθια, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

ADVERTISING

Λαβράκι, μύδια και ιαπωνικό cheesecake με φύκια ήταν μεταξύ των πιάτων που περιείχε το μενού, το οποίο και έφτιαξαν οι διαγωνιζόμενοι υπό την καθοδήγηση της δημοφιλούς Ισπανίδας σεφ, Rakel Cernicharo.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, τα πράγματα πήγαν πολύ λάθος, καθώς 44 άτομα που δοκίμασαν τα πιάτα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Ένας εξ αυτών περιέγραψε την εμπειρία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου στην ανάρτησή του έγραψε: "Ευχαριστώ MasterChef για τη χειρότερη γαστρονομική εμπειρία που είχα ποτέ στη ζωή μου".

Σε συνέχεια των παραπάνω, ο παραγωγός του προγράμματος, Shine Iberia, ζήτησε συγγνώμη για το ατυχές συμβάν και υποστήριξε πως είναι το πρώτο τέτοιο περιστατικό εδώ και 11 χρόνια, που προβάλλεται ο μαγειρικός διαγωνισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.