Αναπάντεχη εξέλιξη: Βρέθηκε σώος, αρνήθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και αποβίωσε…


Απρόσμενη εξέλιξη στην αναζήτηση του Χρυσόστομου Κοτρότσιου. Βρέθηκε σώος, αλλά μετά από μερικές ώρες, κατέληξε…
Συγκεκριμένα, ο Χρυσόστομος Κοτρότσιος, 64 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στο Πέραμα Αττικής, το μεσημέρι της 04/05/23 Αττικής, με το αυτοκίνητό του.

Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το πρωί της 17/05/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η υπηρεσία Silver Alert, λίγες ώρες μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, την 17/05/2023, έλαβε κλήση για την ανεύρεσή του. Ο 64χρονος, βρέθηκε σώος, μέσα στο αυτοκίνητό του, ωστόσο σε άσχημη κατάσταση. Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΓΡΑΜΜΗΣ ΖΩΗΣ, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και το Ε.Κ.Α.Β., ο 64χρονος όμως, αρνήθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Δυστυχώς, μετά και δεύτερη άρνησή του να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, αργότερα, ο 64 αποβίωσε, αφού είχε μεταφερθεί τελικά σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, το πρωί της 18/05/2023…

Η υπηρεσία Silver Alert με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.

Η υπηρεσία Silver Alert με την βοήθεια των 25 ομάδων διάσωσης, των 28.000 εθελοντών σε όλη τη χώρα, των Εισαγγελικών και Αστυνομικών Αρχών, φορέων και απλών πολιτών έχει κατορθώσει από το 2011 να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία ώστε να βρεθούν πολλά άτομα τα οποία αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ενημέρωση των πολιτών, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθεί κάθε άτομο που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως ηλικίας, χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Η υπηρεσία Silver Alert στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει από το 2009 και όπως έχει αποδείξει έμπρακτα διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων.

Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.