Τα μπαχαρικά που αν προσθέσεις στον πρωινό σου καφέ θα χάσεις βάρος!


Ο πρωινός καφές αποτελεί συνήθεια για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που ορκίζονται ότι δεν μπορούν να ξυπνήσουν πριν πιούνε την πρώτη γουλιά. Αλλά εκτός από την καφεΐνη, που σου δίνει ενέργεια, ο καφές μπορεί να σε βοηθήσει να τονώσεις και τον μεταβολισμό σου.

Για να το πετύχεις αυτό, όπως αποδεικνύεται από έρευνες, που παρουσιάζει το The Issue, αρκεί η προσθήκη 2 απλών μπαχαρικών στον πρωινό σου καφέ. Έτσι θα τον απολαύσεις ακόμη περισσότερο!

Κανέλα

Η κανέλα, που φημίζεται για τη ζεστή και γλυκιά γεύση της, είναι ένα ευέλικτο μπαχαρικό που έχει βρει τον δρόμο της σε πολλά φλιτζάνια καφέ παγκοσμίως. Οι αρωματικές και ελαφρώς πικάντικες νότες της μπορούν να απογειώσουν τη γεύση του πρωινού καφέ.

Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του μεταβολισμού σου μέσω πολλών μηχανισμών. Βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, επιτρέποντας στο σώμα να ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα πιο αποτελεσματικά.

Κουρκουμάς

Ο κουρκουμάς, με τη γήινη και ελαφρώς πιπεράτη γεύση του, είναι ένα μπαχαρικό που έχει κερδίσει δημοτικότητα για τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό μας. Περιέχει μια δραστική ένωση που ονομάζεται κουρκουμίνη, η οποία έχει αποτελέσει αντικείμενο έρευνας λόγω του πιθανού ρόλου της στην τόνωση του μεταβολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.