Σάλος με καταγγελία για πασίγνωστο κέντρο αισθητικής στην Αθήνα


Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα ινστιτούτα αισθητικής.
Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας την καταγγελία της κας Αθηνάς, η οποία έκανε χρήση υπηρεσιών ινστιτούτου αισθητικής και είδε την σύνταξή της να κάνει φτερά.

Στις 6 Μαρτίου η κα Αθηνά έκανε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και πέρασε μπροστά από το ινστιτούτο αισθητικής. Εκεί οι υπάλληλοι της έκαναν μία προσφορά για θεραπεία ομορφιάς κόστους 150 ευρώ.

Εκείνη πείστηκε και ανέβηκε στο κατάστημα για να κάνει την θεραπεία, ωστόσο αντί να την χρεώσουν 150 ευρώ για τις υπηρεσίες, τελικά χρέωσαν την κάρτα της 500 ευρώ.

«Μου είπαν ότι κάνει 1.380 ευρώ και θα μου κάνουν έκπτωση όταν είχε περάσει πια η κάρτα. Όταν πήγα και την επόμενη μέρα για να ζητήσω πίσω τα χρήματα, η υπεύθυνη γελούσα και με κορόιδευε», είπε στο MEGA η κα Αθηνά.

«Δεν είδα ότι με χρέωσε 500 ευρώ, γιατί το μηχάνημα ήταν στην δική της πλευρά. Μου πήραν όλα τα χρήματα, όλη μου η σύνταξη έκανε φτερά».

Όταν η κα Αθηνά πήγε να ζητήσει πίσω τα χρήματά της η απάντηση που πήρε από την υπεύθυνη του ινστιτούτου αισθητικής ήταν «σιγά μην σου τα δώσουμε πίσω», σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η καταγγέλουσα.

Η κα Αθηνά προχώρησε σε καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη κατά του ινστιτούτου αισθητικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.