Εξαφανίστηκε στα Ιλίσια
Αγαπητοί φίλοι,
Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης.
Η Ελπομένη Τζιλάρη, 88 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στα Ιλίσια, στην Αθήνα, το μεσημέρι της 23/05/25, όταν έφυγε για την καθημερινή της βόλτα στην περιοχή, όπου συνήθιζε να ταΐζει τα αδέσποτα ζώα, σε πολύ κοντινή απόσταση από την οικία της και δεν κατάφερε να επιστρέψει.
Έχει λευκά κοντά πυκνά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι αδύνατη.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λεοπάρ μπλούζα σε αποχρώσεις ανοικτού καφέ με μαύρο, μαύρο παντελόνι με λευκά πουά και γκρι παντόφλες.
Πάσχει από Άνοια. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το βράδυ της 23/05/2025 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.
Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065
Post a Comment