Η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στο να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματός μας

Γράφει ο  dr. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΒΛΑΧΟΣ πλαστικός χειρουργός 

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Οι περισσότεροι μάλλον δεν φροντίσαμε ιδιαίτερα κατά την περίοδο του χειμώνα να διατηρήσουμε μια καλή σιλουέτα και να που ψάχνουμε για κάποιες γρήγορες λύσεις. Κάτι για το τοπικό πάχος, κάτι για την κυτταρίτιδα, κάτι για ανόρθωση, κλπ.

Πέρα από τις κλασσικές και γνωστές μεθόδους της δίαιτας και της αερόβιας γυμναστικής, η τεχνολογία μπορεί να μας βοηθήσει στο να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα του σώματός μας.

Το Skin Shape είναι μια πρωτοποριακή λύση για τους ανθρώπους που δεν επιθυμούν να κάνουν μια επεμβατική θεραπεία.

Ανώδυνα, αναίμακτα διαλύει τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα ορατό αμέσως μετά την 1η εφαρμογή. Με την τεχνολογία Skin Shape, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωση τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Ο αριθμός τους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται οριστικά και επομένως αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.

Ακόμα, διαλύει την κυτταρίτιδα αφού είναι αποτελεσματική τόσο στη λιποδιάλυση όσο και στην ισχυρή τόνωση του δέρματος.

Είναι μία ευέλικτη θεραπεία που υπερπηδά τους περιορισμούς άλλων μεθόδων λιποδιάλυσης και σύσφιξης.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, επιτυγχάνεται με απόλυτη ασφάλεια χωρίς καθόλου πόνο και χωρίς καμία περίοδο αποθεραπείας. Διαρκεί για αρκετές ημέρες και η θεραπεία χρειάζεται επανάληψη ώστε να συντηρηθεί το αποτέλεσμα. Στην πράξη χρειάζονται δύο θεραπείες την εβδομάδα για τις πρώτες έξι εβδομάδες και κατόπιν μία θεραπεία κάθε 15 με 20 ημέρες μπορεί να συντηρήσει το αποτέλεσμα εις το διηνεκές.

Το Skin Shape εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Για την περιοχή του σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αδυνάτισμα, σύσφιξη, μείωση της κυτταρίτιδας, ανόρθωση του στήθους & των γλουτών.

Αρχικά πρέπει ο γιατρός να σας εξετάσει και να εκτιμήσει το πρόβλημα που σας απασχολεί. Με τον τρόπο αυτό θα διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα θεραπειών προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός. Κατόπιν το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με το οποίο συνεργάζεται ο ιατρός εφαρμόζει τη θεραπεία.

Το Skin Shape δεν συνοδεύεται από τον πόνο και τον ερεθισμό του δέρματος που προκαλούν άλλες μη επεμβατικές θεραπείες όπως τα laser, οι ραδιοσυχνοτήτες, η μεσοθεραπεία.

Το Skin Shape είναι ένα θαύμα της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα χωρίς κόπο και ταλαιπωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.