Bιωματικό σεμινάριο της Ψυχοναυτικής - Ολοτροπικής Αναπνοής.

Με οδηγό και όχημα την αναπνοή, την βασική δραστηριότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, ταξιδεύεις στην προσωπική σου ιστορία με ένα τελείως ξεχωριστό, ζωντανό και ανεπανάληπτο τρόπο!
Με πολύ περιορισμένο αριθμών θέσεων ,
το SoulBody και Η ΕΨΥΘΕ σας προσκαλούν στο Bιωματικό σεμινάριο της Ψυχοναυτικής - Ολοτροπικής Αναπνοής.

16 - 17 Απριλίου


Η ΨΥΧΟΝΑΥΤΙΚΉ ΤΈΧΝΗ συγγενεύει στενά με τους θεραπευτικούς δρόμους των σαμάνων της Λ.Αμερικής, Άνδεων και Αμαζονίου. Παρ’ όλα αυτά ο προσανατολισμός της ψυχοναυτικής τέχνης είναι ισχυρά θεραπευτικός, κοντά στον σύγχρονο άνθρωπο και τον τρόπο ζωής που μας περιβάλει!
Κόστος 70 ευρώ το διήμερο, .Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6945057304 ή στείλτε email στο info@epsythe.gr . 




Η ψυχοναυτική τέχνη είναι μια τέχνη αυθεντικής συνάντησης με τον εσωτερικό θεραπευτή στα όρια μεταξύ συνειδητού-ασυνείδητου.Πολύ συχνά απευθύνεται με επιδιορθωτικό τρόπο στο τραύμα, ότι και αν σημαίνει για τον καθένα μας.Το τι θα προκύψει διαφέρει από άτομο σε άτομο και από συνεδρία σε συνεδρία , αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα θεραπευτικό και συνοδεύεται από βιώματα βαθειάς χαλάρωσης, ηρεμίας, όξυνσης των αισθήσεων και απελευθέρωσης
Ο τελικός στόχος είναι η ενεργοποίηση της αυτό-ίασης, η προσωπική ανάπτυξη, η αντιμετώπιση τραυμάτων, η θεραπευτική ανακατανομή των θεμάτων που απασχολούν το άτομο, η ενεργοποίηση μέσα μας μιας’’ άλλης ματιάς απέναντι στα πράγματα’’ και η μεταφορά τους με άμεσο τρόπο στην καθημερινή μας ζωή.
Περιορισμοί και αντενδείξεις: Δεν μπορείτε να συμμετέχετε στο σεμινάριο αν πάσχετε από σοβαρή καρδιαγγειακή ,αναπνευστική, μυοσκελετική, ψυχιατρική, νευρολογική, αναπτυξιακή ή αυτοάνοση πάθηση. Επίσης γλαύκωμα κλειστής γωνίας, ψηλή αρτηριακή πίεση, εγκυμοσύνη, δύσκολη λοχεία, πρόσφατη επέμβαση, διαβήτης, αποτελούν αντενδείξεις για την εφαρμογή της ψυχοναυτικής τέχνης. Παρακαλούμε ενημερώστε μας σε κάθε περίπτωση.
Ο Αριστείδης Στουρνάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και έζησε τα χρόνια της πρώιμης παιδικής ηλικίας στην Ιεράπετρα. Σπούδασε ιατρική και απέκτησε την ειδικότητα της ψυχιατρικής παιδιών και εφήβων στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.
Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία και εμψύχωση ομάδων ακολουθώντας το ψυχοπαιδαγωγικό σύστημα της Μη Κατευθυντικής Παρέμβασης (NDI) με δάσκαλο τον γάλλο ψυχοπαιδαγωγό και διανοητή Michel Lobrot.
Εξειδικεύτηκε επίσης, στην διάγνωση και αξιολόγηση της ΔΕΠ-Υ και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μοναδικού επιστημονικού φορέα που ασχολείται με την ΔΕΠ-Υ στη χώρα μας.
Στα πλαίσια της ειδικότητας του συν- εργάζεται από το 2000 σε εξω-και ενδο-νοσοκομειακά πλαίσια ψυχοκοινωνικής φροντίδας ή αποασυλοποίησης ενηλίκων, παιδιών και εφήβων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα στη χώρα μας (Λέρο, Αθήνα, Κατερίνη, Κυκλάδες, Ραφήνα, Χανιά).
Το 2005 ίδρυσε στην Αθήνα τον φορέα ψυχοκοινωνικών παρεμβάσεων ‘’μίτος’’ που δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα στον χώρο της ψυχικής υγείας.

Από τις αρχές του 2008 μεταφέρει την έδρα του ‘’μίτος’’στην Κρήτη και ξεκινά συνεργατικές δράσεις με την ψυχοθεραπεύτρια Ν.Πατεράκη που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα. Ασχολείται ενεργά με την ψυχοθεραπεία (>1700 ωρών/έτος) , ενώ το 2013 παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα νέο συνθετικό σύστημα θεραπείας του τραύματος με το όνομα Μη Κατευθυντική Εργασία μέσω της Αναπνοής (Non Directive Breathwork) ή ψυχοναυτική τέχνη
Σήμερα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και ασχολείται ιδιαίτερα με την εκπαίδευση εμψυχωτών, ψυχοθεραπευτών, εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματικών ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.