Η Ψυχοπαιδαγωγική Σύμβουλος Χρύσα Μαυράκη και η Διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Αφιερωμένη στους μαθητές που δίνουν τη μάχη των εξετάσεων και στους γονείς τους, είναι αυτή η εβδομάδα από το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, πλαστικός χειρουργός,  μας ενημέρωσε για  το πώς σβήνουμε τα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπο, χωρίς νυστέρι, ενώ στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξένησε τον  τον χειρουργό ορθοπαιδικό κ. Στέφανο Αναστασόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για την ολική αρθροπλαστική γόνατος με ψηφιακή υποβοήθηση.
Για την ένατη εβδομάδα, οι εκπομπές είναι αφιερωμένες στις εξετάσεις των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Στην πρώτη εκπομπή η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξενεί την κ.  Χρύσα Μαυράκη, Ψυχοπαιδαγωγική Σύμβουλο Παιδιού και Οικογένειας με την οποία συζητά τον τρόπο διαχείρισης από τους γονείς και τους μαθητές του άγχους των εξετάσεων.

Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξενεί την κ. Σοφία Ελευθερίου, Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, η οποία μας μιλάει για την σωστή και υγιεινή διατροφή, κατά την περίοδο των σχολικών εξετάσεων.


Πελίνα Θεοδοσίου
Το νέο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.
  Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 


 Οι πρώτες εκπομπές, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν.

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο 6945936981, ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου


Δείτε το πρόγραμμα μετάδοσης της εκπομπής στην περιοχή σας, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.