Άφησαν το 7χρονο παιδί τους να πεθάνει, επειδή δεν ήθελαν να καλέσουν γιατρό

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός 7χρονου αγοριού από τη Μινεσότα, που έχασε τη ζωή του εξαιτίας της ολιγωρίας και της αδιαφορίας των γονιών του.



Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ οι γονείς του άτυχου αγοριού προτιμούσαν να προσευχηθούν από το να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο 7χρονος Seth Johnson, που έπασχε από  έπασχε από παγκρεατίτιδα, που του προκάλεσε οξεία σηψαιμία, να χάσει τη ζωή του.

Ο μικρός είχε υιοθετηθεί τον Μάρτιο του 2015 από το ζευγάρι, που προτίμησε να φροντίσει στο σπίτι τον μικρό, αντί να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι Timothy και Sarah Johnson άφησαν σε τραγική κατάσταση τον 7χρονο υπό την φροντίδα του 16χρονου γιου τους προκειμένου να παραβρεθούν σ' έναν γάμο εκτός πόλης και όταν γύρισαν ήταν πλέον αργά.
Οι γονείς του μικρού προτιμούσαν να τον κρατήσουν στο σπίτι, καθώς ανησυχούσαν για τα φάρμακα που θα του χορηγούνταν, όπως και την παρακολούθησή του από τους γιατρούς, σύμφωνα με την απολογία τους στις αρχές.
Στην ίδια απολογία ανέφεραν πως μετά από έρευνα παρατήρησαν πως η συμπεριφορά του γιου τους είχε αλλάξει, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι έπασχε από μετατραυματική διαταραχή άγχους, με αποτέλεσμα να του χορηγούν σκευάσματα που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι.
Οι πρώτες ενδείξεις από την νεκροψία αναφέρουν πως ο μικρός πέθανε από σηψαιμία και από δυο μεγάλα τραύματα που έφερε στην πλάτη του, ενώ όλο το σώμα του ήταν καλυμμένο με μώλωπες.

(ΠΗΓΗ: INDEPENDENT, WASHINGTONPOST)


Ακολουθείστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.