Ο Παναγιώτης Θεοχαράκης και η Χρύσα Μαυράκη στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε το πρόγραμμα

Την επόμενη εβδομάδα, το ραδιοπεριοδικό μας θυμίζει την  Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας και ασχολείται με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην ψυχολογία μας.
 
Την εβδομάδα που πέρασε, η Πελίνα Θεοδοσίου φιλοξένησε στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ την Κλινική Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Χριστίνα Μπαλαμώτη, με θέμα την επιλογή της σωστής δίαιτας για τον καθένα και την καθεμία από εμάς, ενώ στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, ο dr. Σπυρίδων Βλάχος, Πλαστικός Χειρουργός, μας μίλησε για όσα πρέπει να ξέρουμε για τη βλεφαροπλαστική.





Για τη δωδέκατη εβδομάδα, στην πρώτη εκπομπή, η Πελίνα Θεοδοσίου συζητά με τον Παναγιώτη Θεοχαράκη για το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας.

 

Στη δεύτερη εκπομπή της εβδομάδας, η Χρύσα Μαυράκη, Ψυχοπαιδαγωγική Σύμβουλος Παιδιού και Οικογένειας, συζητά με την Πελίνα Θεοδοσίου για την κατάθλιψη στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.
 

Πελίνα Θεοδοσίου
Το νέο ραδιοφωνικό μαγκαζίνο «Θέμα Υγείας», με την Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.
  Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες,  ενημερώνουν το ραδιοφωνικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες ακροατών. 


Η εκπομπή, προσελκύει το ενδιαφέρον των ακροατών, όπως δείχνουν τα δεκάδες τηλεφωνήματα και e-mail με ερωτήσεις γύρω από τα ζητήματα που αναπτύχθηκαν.

Για τις ερωτήσεις - απορίες σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συνεργάτες της εκπομπής τηλεφωνικά στο , ή ηλεκτρονικά στο themaygeias@yahoo.gr και στο themaygeias@gmail.com.
Παρακολουθείστε τις τελευταίες εξελίξεις στο http://themaygeias.blogspot.com/.
Γίνετε μέλος της ομάδας μας στο facebook: "Θέμα... υγείας" Πελίνα Θεοδοσίου

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας: Θέμα υγείας - Πελίνα Θεοδοσίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.