Επιτυχής η επέμβαση στον πρωταθλητή Alberto Mina. Συνεχίζει χωρίς προβλήματα την καριέρα του

Συνεχίζει την καριέρα του και τις προσπάθειες για καινούργια μετάλλια ο 32χρονος Alberto Mina, αήττητος αθλητής μεικτών πολεμικών τεχνών, μετά την επιτυχή υποβολή του σε χειρουργική θεραπεία αιμορροΐδων, πριν δυο χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα.


Η επέμβαση, που διήρκησε μόλις 40 λεπτά, έγινε το 2016 στο Ιατρικό Αθηνών Κλινική Περιστερίου, από τον γενικό χειρουργό Δρα Αναστάσιο Γ. Ξιάρχο, με τη μέθοδο TRILOGY  (Ενδοσκοπικό Σύστημα Υπερήχων) και ο αθλητής που εμπιστεύθηκε Ελληνικά χέρια, δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα. 

Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UFC, o Alberto Mina ξεκίνησε να προπονείται στο BJJ & Judo στη γενέτειρα χώρα του, Βραζιλία, μόλις στην ηλικία των 5 ετών και έχει ήδη στη κατοχή του μαύρη ζώνη 3ου βαθμού στο BJJ και 2ου βαθμού στο Judo. 

«Ο Alberto Mina χειρουργήθηκε με το ενδοσκοπικό σύστημα υπερήχων TRILOGY όπως και εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι αθλητές, με εξαιρετικά αποτελέσματα, και μέσα σε ένα 15νθήμερο ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει πλήρως στις αθλητικές δραστηριότητές του», δήλωσε στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ο θεράπων ιατρός του "Soldier of God" Alberto Mina, Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος, Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής και Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου (www.axiarchos.gr).
Οι επεμβάσεις ενδοσκοπικής θεραπείας της αιμορροϊδικής νόσου, προσφέρουν ασφαλή και οριστική θεραπεία, καθώς και άμεση ανακούφιση από όλα τα συμπτώματα της αιμορροϊδοπάθειας, μεταξύ των οποίων ο πόνος, ο κνησμός και η αιμορραγία. 
Η μέθοδος, για την οποία ο Δρ. Ξιάρχος  έχει βραβευτεί τόσο στην  Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποκαθιστά την πρόπτωση των αιμορροΐδων χωρίς ακρωτηριασμό των ιστών, καθιστώντας την επέμβαση ανώδυνη και αναίμακτη, με άριστα αποτελέσματα.

Ακολουθείστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.