Χρύσα Ντζιούνη: Αλόη - Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός θαυματουργού φυτού!


Η Χρύσα Ντζιούνη είναι Σύμβουλος Ευεξίας & Ομορφιάς και Μάνατζερ Οργάνωσης δικτύων πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και το θέμα που συζητά με την Πελίνα Θεοδοσίου, αφορά την Αλόη και τις ευεργετικές της ιδιότητες, κάτι πολύ γνωστό σήμερα. 

Ας δούμε λοιπόν τι λέει στο ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ η Χρύσα, που έχει εντρυφήσει στο αντικείμενο:


Πελίνα Θεοδοσίου: Χρύσα, έχουμε ακούσει πολλά για τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα. Μίλησέ μας γι' αυτή.

Χρύσα Ντζιούνη: Η Aloe Barbadensis Miller, γνωστή ως Αλόη Βέρα, έχει ωφελήσει με τις ευεργετικές της ιδιότητες την ανθρωπότητα από την αρχαιότητα έως και σήμερα !
Από την Αρχαία Ελλάδα την Αίγυπτο την Αφρική και εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται από πολλούς λαούς έχει  διαπιστωθεί και επιστημονικά ότι διαθέτει θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό και κατέχει μια εξέχουσα θέση σ εκείνα τα φυτά που έχουν θαυμαστές ιδιότητες, ενώ αποτελεί ένα εκπληκτικό καλλυντικό προιόν!

Εργαστηριακές έρευνες πολλών χρόνων έχουν ανακαλύψει ότι η Αλόη περιέχει περισσότερα από 160 διαφορετικά συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό και την επιδερμίδα !
Με μια ματιά μπορούμε να πούμε ότι ωφελεί πολύ
1.Στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού,
2.Προάγει την ευεξία του οργανισμού
3.Βοηθά το πεπτικό σύστημα
4.Ενισχύει πάρα πολύ τη λάμψη της επιδερμίδας καθώς επιδιορθώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη …
5.Είναι καταπραυντική …για αυτό και χρησιμοποιείται σήμερα στα περισσότερα καλλυντικά ! 
6.Έχει αναπλαστική, επουλωτική και αντιγηραντική δράση! 
Ένα φυτό Θαύμα που σας βοηθά να είστε και να φαίνεστε καλύτερα !

Πελίνα Θεοδοσίου: Έχω ακούσει Χρύσα μου ότι η Αλόη φέρνει και καλοτυχία σ αυτούς που έχουν γλάστρες με Αλόη Βέρα  αληθεύει; 

Χρύσα Ντζιούνη: Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για αυτό το θέμα …αλλά θα επικεντρωθώ στους Αιγυπτίους που το θεωρούσαν το «Φυτό της Αθανασίας». Oι τοίχοι των ναών τους ήταν γεμάτοι από αναπαραστάσεις του φυτού της Αλόης και κρεμούσαν τα φύλλα του (οι Αιγύπτιοι) από τις πόρτες των σπιτιών για προστασία. Επίσης, είχαν τη συνήθεια να χαρίζουν στους αρραβωνιασμένους που επρόκειτο να παντρευτούν ένα φυτό Αλόης ως σύμβολο γονιμότητας και στα εγκαίνια των μαγαζιών τους είχαν την Αλόη ως σύμβολο καλοτυχίας!
Εγώ πάλι στις γλάστρες μου με Αλόη, που έχω πάρα πολλές γιατί το φυτό πολλαπλασιάζεται συνέχεια (χαρίζω πάρα πολλά φυτά Αλόης μου αρέσει να το προσφέρω σαν Δώρο) …δένω ένα κόκκινο φιόγκο για να έχω Αγάπη και ένα πράσινο για καλοτυχία!
Και βέβαια εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι πέρα από την καλοτυχία υπάρχει και ένα πιο βαθύ πνευματικό κομμάτι που το αναγνωρίζουμε σ όλους τους ζωντανούς οργανισμούς! Δεν λέμε οτι τα φυτά έχουν ψυχή και νοιώθουν και ακούνε όταν τους μιλάμε και αναπτύσσονται καλύτερα;  Έτσι είναι , γιατί δημιουργήθηκαν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί  για κάποιο σκοπό …και αν θέλαμε να πούμε κάτι για τον σκοπό της ζωής αυτού του υπέροχου φυτού οι λέξεις που θα το χαρακτηρίζανε .. είναι…απλότητα..αγνότητα..αρμονία…ισορροπία με μια λέξη ΑΦΘΟΝΙΑ….γιατί το φυτό είναι γεμάτο από πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία!!!

Πελίνα Θεοδοσίου: Πώς όμως θα ξεχωρίσουμε τη γνήσια καθαρή Αλόη όταν κυκλοφορούν τόσα πολλά είδη;

Χρύσα Ντζιούνη: Πολύ καλή ερώτηση!  Όπως γνωρίζουμε ένα καλό προϊόν τι έχει; Εγκρίσεις και πιστοποιήσεις, δηλαδή μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά! Και η εταιρεία που το παράγει να έχει εμπειρία και να χρησιμοποιεί καλές γεωργικές πρακτικές!
Να είναι δηλαδή το προϊόν που φθάνει στον καταναλωτή αγνό και φυσικό!
Θα σε ξαναγυρίσω λίγο πίσω στην ερώτηση που μου έκανες για την πρώτη εμπειρία μου με την Αλόη Βέρα!
Είχα λοιπόν την τύχη να γνωρίσω πριν από 20 χρόνια τον μεγαλύτερο καλλιεργητή, παραγωγό και διανομέα Αλόης και προϊόντων Αλόης Βέρα στον κόσμο την
Forever Living Products! Είναι η Εταιρεία που ξαναέφερε στο προσκήνιο την ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ! 
Καλλιεργούμε την Αλόη Βέρα σε 26.000 στρέμματα στη Δομινικανή Δημοκρατία και στο Μέξικο και αυτήν τη στιγμή έχουμε 50.000.000 φυτά Αλόης!
Η Αλόη μας καλλιεργείται με ιδιαίτερη φροντίδα, είναι φρέσκια και συλλέγεται με το χέρι, το ζελέ το παίρνουμε μέσα από το εσωτερικό του φύλου και με μία μυστική πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης και τη σφραγίδα έγκρισης από το  Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης και με πολλές εγκρίσεις , πιστοποιήσεις, χωρίς να κάνουμε ΟΧΙ πειράματα σε ζώα και με κάθετη ολοκλήρωση ..που σημαίνει ότι ελέγχουμε όλα τα στάδια από τη φύτευση...συγκομιδή..επεξεργασία ..παραγωγή και διανομή! Έτσι όταν φθάνει σε εμάς να  είναι τόσο αγνή σαν να κόπηκε εκείνη τη στιγμή από το χωράφι! Έχουμε την Εγγύηση επιστροφής χρημάτων μέσα σε 30 ημέρες ( και εξηγώ)
Και βεβαίως τα 40 χρόνια πείρας! Στις 13 Μαίου κλείσαμε τα 40 χρόνια λειτουργίας Πελίνα μου και πάμε για τα επόμενα!!!
40 χρόνια επιτυχίας από μία μικρή εταιρεία που ξεκίνησε με ένα όραμα να φέρει την Υγεία και την Οικονομική Ανεξαρτησία στους ανθρώπους! Και αυτή τη στιγμή, είναι η Μεγαλύτερη Εταιρεία Αλόης στον κόσμο!
Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή σε πάνω από 160 χώρες και όλα τα προϊόντα μας διακινούνται μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών των ανεξάρτητων Επιχειρήσεων των Απευθείας Πωλήσεων.
Επίσης έχουμε και φιλανθρωπική δράση μαζί με άλλους κορυφαίους συνεργάτες σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζουμε τον Οργανισμό 
Rise Against Hunger! Είναι ένας Παγκόσμιος Οργανισμός που έχει σαν αποστολή μέχρι το 2030 να εξαλείψει την πείνα στον κόσμο!
Είναι ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Πελίνα Θεοδοσίου:  Ποια είναι ακριβώς η ευκαιρία και ποια είναι η Χρύσα η Ντζιούνη σαν Μάνατζερ Οργάνωσης Δικτύων; Τι εννοείς με αυτό;

Χρύσα Ντζιούνη: Πρώτα από όλα να σου πω Πελίνα μου ότι από το 2004 τον Μάιο που παραιτήθηκα από τον Ιδιωτικό Τομέα για να στήσω αυτή την Επιχείρηση, είμαι κάτω από την ομπρέλα της Φορέβερ.
H δική μου σφραγίδα αν θέλεις το Brand Name της επιχείρησής μου είναι το Aloehome.gr, όπως το λέει και το όνομά της ΤοΣπίτι της Αλόης.  
Aloehome γιατί τα προϊόντα μας τα χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια μέσα στο σπίτι της!
Ποιος δεν πλένεται ή δεν χρησιμοποιεί οδοντόκρεμες, αποσμητικά, καλλυντικά περιποίησης δέρματος, προιόντα που υποστηρίζουν τον οργανισμό όπως είναι ο χυμός της Αλόης τα συμπληρώματα διατροφής που έχουμε ή τα προιόντα για τους αθλητές  και πάνω από 150 κωδικούς που αυτή τη στιγμή έχουμε; 
Το
Aloehome ενημερώνει όλους τους καταναλωτές για τα οφέλη των υψηλής ποιότητας προιόντων μας, πώς να τα χρησιμοποιούν για να παίρνουν το μέγιστο των αποτελεσμάτων τους. Και ποια είναι αυτά;
Να μας κάνουν να φαινόμαστε και να νιώθουμε ΝΕΟΙ!!!
Υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει αυτό Πελίνα μου;
Εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο επενδύουν οι άνθρωποι για την Ευεξία και την Ομορφιά τους… και τα επόμενα χρόνια ο τομέας της Ευεξίας και της Ομορφιάς θα αγγίξει τα Τρισεκατομμύρια Δολλάρια !
Αυτό που προσφέρει το Aloehome που είναι μια επιχείρηση που ασχολείται με την Ευεξία και την Ομορφιά ..και την καθιστά μοναδική είναι την ευκαιρία σε μια δύσκολη εποχή κάποιος να ξεκινήσει μια επιχείρηση μέσα από το σπίτι με τη βοήθειά μου και μετά να την επεκτείνει παντού και για ΠΑΝΤΑ. 
Να έχει κάποιος τον έλεγχο της καριέρας του και του εισοδήματός του!
Γνωρίζεις Πελίνα μου ότι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 5,300,000 άνθρωποι χτίζουν την επιχείρηση τους ως ανεξάρτητοι επιχειρηματίες στις απευθείας πωλήσεις; Kαι πως ο τζίρος στην Ευρώπη των εταιρειών απευθείας πωλήσεων στην Ευρώπη ήταν 32,9 ΔΙΣ (
Sendia 2016);
Οι αυτοαπασχολούμενοι γενικά είναι 80% περισσότερο πιο ικανοποιημένοι σε σχέση με τις παραδοσιακές εργασίες!
Και αυτή δεν είναι μία επιχείρησης που απευθύνεται μόνο σε γυναίκες αλλά εννοείται και σε άντρες!!! Το 2016 πάνω από το ¼ των επιχειρηματιών στις απ.πωλήσεις ήταν άντρες!(
DSA)
Τι κάνουμε; Απλά χρησιμοποιούμε τα προϊόντα της επιχείρηση μας και τα συστήνουμε και σ άλλους ανθρώπους! Μοιραζόμαστε δηλαδή τα οφέλη!!! Και αμειβόμαστε με Bonus ταξίδια έχουμε ελεύθερο χρόνο και όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και υποστήριξη ! Και εγώ αυτό προσφέρω στους ανθρώπους !!
Αν λοιπόν με ρωτούσες ποια είναι η Χρύσα Ντζιούνη ..θα σου έλεγα: 
Λάτρης της Αλόης, της Ελευθερίας και της βοήθειας στους ανθρώπους Αυτή λοιπόν η Εναλλακτική πρόταση στην αγορά εργασίας μου έχει δώσει τη δυνατότητα να βοηθώ τους ανθρώπους να ξαναθυμηθούν τα Όνειρά τους αυτά που κάνανε όταν ήταν μικρά παιδιά και να έχουν την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσουν!
Και εμένα αυτό με κάνει ευτυχισμένη! 

Χρύσα Ντζιούνη
6974058958 210 6811226
www.aloehome.gr
FB : Aloehome Chrissa Ntziouni
 


Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=False
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.