Το ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, κάθε Κυριακή κοντά σας, από το SUPER B TV!


Μετά από 3 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ραδιόφωνο, όπου από τις συχνότητες 39 Ρ/Σ σε ολόκληρη την Ελλάδα, ολόκληρη την Κύπρο και στην Ομογένεια ενημερώνει τους ακροατές για ό,τι αφορά την Υγεία, η εκπομπή ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, μεταφέρεται και στους τηλεοπτικούς δέκτες, από τη φιλόξενη συχνότητα του SUPER B, του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, για τους τηλεθεατές της Αχαΐας, Ακαρνανίας, Αργολίδας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Τρίπολης, Κορίνθου, Φωκίδας, Νησιών Αργοσαρωνικού, Κυθήρων, Ζακύνθου και Κεφαλλονιάς!

 Η γνωστή δημοσιογράφος Πελίνα Θεοδοσίου, μας ενημερώνει για θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, ποιότητας ζωής, με σκοπό να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή  μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή. 

Εξειδικευμένοι γιατροί, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, αισθητικοί και άλλοι επιστήμονες, ενημερώνουν το τηλεοπτικό κοινό για τα διάφορα ζητήματα υγείας, τις πιθανές θεραπείες τους, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της επιστήμης,  και  απαντούν σε  απορίες των τηλεθεατών. 
Η Πελίνα Θεοδοσίου, πάντα με έγκυρο και άμεσο τρόπο, δίνει το στίγμα της κάθε συζήτησης, σε συνεργασία με τον κάθε φορά καλεσμένο της. 


Η διάρκεια της νέας τηλεοπτικής εκπομπής είναι 1 ώρα και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή, 8-9 το βράδυ, από την Τηλεόραση του SUPER B.

Το 2019, το μεγάλο περιφερειακό κανάλι SUPER B, συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας!
Το SUPER B αποτελεί σύμβολο  σταθερότητας  γιατί  από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μέχρι σήμερα  έχει την ίδια επωνυμία , την ίδια έδρα (Πάτρα) και πάντα τους ίδιους μετόχους – ιδιοκτήτες, την οικογένεια Βαρδαλαχάκη.
Έχει χαρακτηριστεί ως ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ, ένας τίτλος που δεν του χαρίστηκε αλλά κερδήθηκε μέσα από το έργο του και την διαδρομή του με οδηγούς και στόχους την Σταθερότητα, την πίστη, την ανάπτυξη, τις αξίες, το ρομαντισμό, το πάθος, την αλήθεια, την εμπιστοσύνη,  τον άνθρωπο.

Σήμερα καλύπτει μέσω της DIGEA  περιοχές Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, νησιά Ιονίου νησιά  Αργοσαρωνικού, Παράλια Αττικής. (Αχαΐα, Ακαρνανία, Αργολίδα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Τρίπολη, Κόρινθος, Φωκίδα, Νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά)

Η ανταπόκριση του κοινού, στο ραδιοφωνικό ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, αποδεικνύει την ανάγκη ενημέρωσης για ζητήματα που αφορούν την υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής.

Το σύνθημά μας: «Η πρόληψη, μαζί με τη σωστή ενημέρωση είναι η καλύτερη θεραπεία!»

Η ομάδα του «ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ», ευχαριστεί θερμά το SUPER B για τη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες που είναι κοντά μας, στο νέο μας αυτό ξεκίνημα:  


1. Ιατρείο πλαστικής χειρουργικής SoYouCult (Ζαΐμη 37, Αθήνα, τηλ. 2108828402)

2. Μανικιούρ - Πεντικιούρ MZ-NailZ  (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 181, Νέα Σμύρνη, τηλ. 21 0931 5730)
3. Makeup artist Μαρίνα Τζαννετάτου (6945434135)
Ακολουθήστε μας
https://www.facebook.com/themaygeias.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCo5rYIdfuG1bLFkAiX0ESDw/featured?nohtml5=FalseΔεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.