Β. Κικίλιας: Κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων Αγία Σοφία - Παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών (video)

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σχολίασε ξανά σήμερα τα δημοσιεύματα για την καρδιοχειρουργική κλινική στο Παίδων με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Στην ίδια ανάρτηση ο υπουργός παραθέτει και βίντεο από την ομιλία του στη βουλή χθες, Παρασκευή 29/5, σχετικά με αυτό το θέμα.
                       
Ο κ. Κικίλιας είπε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news για το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο Παίδων Αγία Σοφία και να παίζουν με την αγωνία παιδιών και γονιών».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Ας προσπαθήσουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να μην αφήσουμε κάποιες ισχνές μειοψηφίες, οι οποίες ήδη ξεκίνησαν τα fake news στα social media.

Κλείσατε, λένε, την Καρδιοχειρουργική Κλινική στο Παίδων… Που είναι το μόνο Covid Νοσοκομείο για παιδιά στη Νότια Ελλάδα!
Θέλουν να αφήσουμε ξεκρέμαστη όλη τη Ν. Ελλάδα, ενώ δωρεάν πηγαίνουν όλα στο Ωνάσειο και χειρουργούνται αν χρειάζεται.
Και ανασφάλιστα και ασφαλισμένα. Όλα τα παιδιά, όλου του κόσμου.

Έχει μεριμνήσει η ελληνική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας. Και κάποιοι δεν ντρέπονται να διακινούν fake news εν μέσω της νυκτός.

Ενοχλεί που η ελληνική κοινωνία στη συντριπτική της πλειοψηφία, πάνω από κόμματα, σταθμίζει και θεωρεί ότι είναι προνομιακό πεδίο επιτυχίας για την Κυβέρνηση η Υγεία.

Πεδίο ένωσης, αλληλεγγύης και στήριξης για όλους τους Έλληνες.

Το θεωρώ μη έντιμο αυτό το οποίο συνέβη μέσα στη νύχτα, γιατί έχει να κάνει ειδικά με μικρά παιδιά.

Και κάποιοι πάνε να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, εις βάρος της μέσης ελληνικής οικογένειας, ενός γονιού, ενός πατέρα ή μητέρας που αγωνιούν για το παιδάκι τους».


Newsroom themaygeias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.