Κυτταρίτιδα: Λύση, η μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης



Ένα από τα μεγαλύτερα γυναικεία προβλήματα ομορφιάς είναι το χαλαρό δέρμα που συχνά συνοδεύεται από κυτταρίτιδα.


Υπολογίζεται ότι οκτώ στις δέκα γυναίκες εμφανίζουν κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο του σώματός τους.

Η Δώρα Κόννη, Σύμβουλος Ομορφιάς της SoYouCult, μας φέρνει τα καλά νέα!

Δεν γεννηθήκαμε όλες οι γυναίκες με το τέλειο σώμα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένες με το σώμα τους. Ως σημαντικότερο πρόβλημα οι γυναίκες θεωρούν την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος στην περιφέρεια των μηρών.



Υπάρχουν πολλοί  μύθοι γύρω από την κυτταρίτιδα...

> Μύθος 1: Οι αδύνατες γυναίκες δεν έχουν κυτταρίτιδα.
Λάθος. Η κυτταρίτιδα σχετίζεται με τη φυσιολογία του δέρματος και όχι με την εναπόθεση λίπους.

> Μύθος 2: Ο ήλιος καταπολεμά την κυτταρίτιδα.
Το μαύρισμα μπορεί να κάνει την κυτταρίτιδα λιγότερο αισθητή, αλλά η συστηματική έκθεσή μας στο ήλιο φθείρει το δέρμα, το κάνει πιο λεπτό και το καθιστά πιο αδύναμο.

> Μύθος 3: Η κυτταρίτιδα είναι πάθηση.
Πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία φυσιολογική κατάσταση για όλες τις γυναίκες, η οποία οφείλεται στη δομή του δέρματός της και στις ορμόνες της.

> Μύθος 4: Η κυτταρίτιδα είναι σημάδι γήρανσης.
Μέχρι τα 30 έτη η πυκνότητα του δέρματος είναι πιο μεγάλη από ποτέ, αλλά παρ’ όλα αυτά η κυτταρίτιδα μπορεί να είναι παρούσα και πριν τα 30.

Από την πέμπτη δεκαετία της ζωής μας (από τα 40+), το δέρμα, που συγκρατείται από τον συνδετικό ιστό, αρχίζει να χαλαρώνει λόγω της μείωσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Έτσι, οι προεξοχές των λιποκυττάρων, που είναι αποθηκευμένα κάτω από το δέρμα, φαίνονται πιο έντονες, με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα να γίνεται πιο ορατή.

Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας έχει να κάνει με τη διατροφή, την έλλειψη άσκησης, με ορμονικούς παράγοντες (όπως εγκυμοσύνη), το κάπνισμα, τη χρήση οινοπνεύματος και το στρες.


Επομένως, η αντιμετώπιση κυτταρίτιδας θα πρέπει να στοχεύει σε όλους αυτούς τους παράγοντες. 

Καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης η μικροκυκλοφορία και η λεμφική κυκλοφορία της περιοχής.

Η κυτταρίτιδα επηρεάζεται επίσης από κληρονομικούς παράγοντες καθώς κάποιες γυναίκες έχουν μεγαλύτερη προδιάθεση να εμφανίσουν κυτταρίτιδα. Στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας θα πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη η λεμφική και αιματική κυκλοφορία που βελτιώνεται κυρίως με την άσκηση.


Σήμερα, χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις, καινούργιες μέθοδοι κάνουν την εμφάνισή τους. Ποια είναι όμως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για να νικήσουμε το μεγαλύτερο εχθρό κάθε γυναίκας;...

Με μεσοθεραπεία λιπόλυσης και σύσφιξης ...


https://www.facebook.com/soyoucult/?ref=ts&fref=ts#Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με τη χρήση κοκτέιλ μεσοθεραπείας στοχεύει στη μεταφορά κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένων ουσιών που δεν μπορούν να φτάσουν με άλλον τρόπο στον υποδόριο ιστό. Μεσοθεραπεία λέγεται η μέθοδος αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας με την οποία κάνουμε έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό να μεταφέρουμε εκεί λιποδιαλυτικές ουσίες. Η αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με μεσοθεραπεία δρα στοχευμένα στα λιποκύτταρα του υποδόριου ιστού.

Αποτελεί μια απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη μέθοδο αντιμετώπισης του προβλήματος που καίει κάθε γυναίκα, ιδιαίτερα όταν πλησιάζει η ώρα να βγούμε στις παραλίες...


Και κάποιες ακόμη διευκρινίσεις...   

Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες ανά 10-14 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή και μετρήσιμα, χάνονται πόντοι και λειαίνεται η αντιαισθητική όψη φλούδας πορτοκαλιού. Το δέρμα γίνεται σφιχτό, σφριγηλό, ανακτά την ελαστικότητά του.

Τελικά, στη λύση των προβλημάτων ένας τρόπος θεωρείται ο πιο πετυχημένος: η εξαφάνισή τους! 

επικοινωνήστε στο 210 8828402
 ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:


- SoYouCult: Η ομορφιά σε επιβραβεύει!!! 

- Cavitation RF, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.

- SoYouCult: Rejuvance - Η φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου

- Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο - Πως θα το πετύχω;

- Ultra Sound – RF Therapy: Lifting χωρίς νυστέρι!

- Τα παχάκια επιμένουν παρά το γυμναστήριο και την εξαντλητική δίαιτα; Η Κρυολιπόλυση είναι εδώ για σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.